Czemu na programie meczowym pisze Dwory S.A. Unia - Comarch Cracovia, a nie Comarch Cracovia - Dwory S.A Unia ??? :/
Niby szczegol, ale mnie kole w oczy, bo to wyglada tak, jak bysmy grali na wyjezdzie... :/
-
-
Program meczowy :/
A na ostatniej stronie jeszcze reklama Dworow :/
Ogolenie mi sie podoba program bo jest bardzo obszeny :)
P.S. pisze 3 posty, bo co chwile cos sobie przypominalem, a nie chcialo mi sie edytowac :D
JeyJey ,już niema licznika postów
Wiem ze nie ma :)
Ale zachowujesz się jakby był :)
Tak nawiasem mowiac to wlasnie pisze swoj 101 post na forum hokejowym :D
JeyJey, nadajesz gdzieś z Ugorka?
Jey Jey otworz przed ostatnia strone i zobacz na daty gdzie mozesz sobie obok wpisywac wyniki. Teraz rusz glowa i wszystko jasne.
Ten sam program był dostępny (oczywiście nie dla naszych kibiców) na meczu w Oświęcimiu w niedzielę. To jest program na cały komplet meczów półfinałowych, gospodarzem pierwszego była Unia, więc jest na pierwszym miejscu. Zwyczajowo (nie wiem jak w tym przypadku) najdroższym miejscem jest reklama na ostatniej stronie, kto ją wykupi jest tam umieszczony, myślę że nie ma się o co denerwować.
D.J.Cat - nie nadaje z Ugorka
jAF-SKĄD DOKŁADNIE JESTES???podaj rejon huty.i skąd masz piosenke mojego kumpla???
XX-Lecia a, piosenke koleżanka mi wysłała :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)