na tym co dzisiaj sie dowiedziałem w Whisky barze
zreszta poczekajmy jak w klubie ochłona po dzisiejszym dniu to pewnie jutro bedziemy wiedziec cos wiecej
ale znajac działaczy z oswiecimia którzy pamietaja nam te ponad 70 krzesełek z przed paru lat czy tez burde Tyszan nie beda chcieli nas wposcic
Wiadomość zmieniona (21-02-05 23:13)
-
-
27 luty OŚWIĘCIM! Wyjazd! I mecz półfinału!
Z Oświęcimia zapewne dostaniecie 220 biletów, bo tyle jest tam miejsc na sektorze dla gości, w tym sezonie był spory problem z wejściem bez listy imiennej, ale rok temu pojechało nas ponad 1300 osób różnymi srodkami transportu i wkońcu wpóścili wszystkich po wcześniejszym zakupieniu biletu w kasie :)
Pozdrowienia z Tychów :)
po cenie jaka jest u nas w Krakowie , jednak chyba podziekuje sporo osob za wyjazd !
No to teraz nic innego jak jechac w duzej liczbie tam i wtedy beda musieli nas wpuscic . Ciekawe tylko po ile beda bilety ???
A wiec chlopcy i dziewczeta:
- Unia wpusci 220 osob
- Trzeba byc na immiennej liscie
- Bilety sprzedawane beda w klubie
A teraz najlepsze !!!
Zeby wejsc na lodowisko osoba z poza listy musi byc mieszkancem powiatu
oswiecimskiego.....!!
Takze mamy do niedzieli czas by zameldowac sie w Oswiecimiu
To odpadną im ichniejsze FC z Bierunia i okolic, hehe.
Warto mieć kilka meldunków.
Już dziś na wszelki wypadek zamelduję się tymczasowo w kilku powiatach "wyjazdowych"
A WIĘC :
,,Wczoraj wieczorem doszło do spotkania delegacji Cracovii (wiceprezes Misior, dyrektor Zięba) z prezesem Dworów-Unii Kazimierzem Woźnickim. Uzgodniono m.in., że oba kluby chcą zorganizować mecze z udziałem kibiców drużyn przyjezdnych. Na niedzielny mecz Cracovia otrzymałaby 600 biletów!
Przypominamy, że dotychczas Dwory Unia, zgodnie z wytycznymi służb zapewniających bezpieczeństwo w oświęcimskiej hali lodowej, mógł rozgrywać swoje spotkania w obecności 220 osobowej grupy kibiców przyjezdnych. Jeśli wszystko przebiegnie po myśli Prezesa Dworów Unii to 600 osobowa grupa naszych kibiców uda się na niedzielny mecz pociągiem specjalnym zorganizowanym przez Cracovię. Nasz klub podjął też zobowiązania co do zapewnienia porządku w sektorze kibiców "Pasów". Szczegółowe informacje zamieścimy natychmiast po ich otrzymaniu.''
info za : http://test.cracovia.pl/index.php
ps
Mam nadzieje że cały koszt to góra 40 zł ( przejazd + bilet)
Wiadomość zmieniona (23-02-05 15:39)
Ja wiedziałęm ze tak będzie....
A jak z biletami jest?Mozna je juz kupic na Wielickiej?Ja prawdopodobnie bede miał 2 miejscówki w FURZE,jakby kto chciał jechac pisac na gadulcu!!!!
PozdRo
PiotrekAW - czytaj poprzednie posty!
Cytuję:
"...600 osobowa grupa naszych kibiców uda się na niedzielny mecz pociągiem specjalnym zorganizowanym przez Cracovię. Nasz klub podjął też zobowiązania co do zapewnienia porządku w sektorze kibiców "Pasów"...."
Suuuuuuper. Choć kawalkady jak za dawnych trzecioligowych lat są też piękne.
Ciekawe ile pociąg będzie jechać? 4 h? :)
ostatnim razem jak tam bylem to byl zakaz spiewania po wyjsciu z pociagu az do samej hali :)
A kto ten zakaz wydał? Bo widać jakiś smutny musiał być ten rozkazodawca.
stary kibol
Ale to jeszcze nie jest pewne, zgodę musi wydać policja!
[b]Mecz Oświęcimia w TVP3![/b]
Niedzielny mecz hokejowego półfinału Dwory Unia - Cracovia rozpocznie się o godz. 18.15, a nie jak pierwotnie planowano o 17. Spowodowane jest to transmisją telewizyjną we wspólnym paśmie regionalnej "Trójki" TVP.
Dziennik Polski
bardzo fajnie :)))
A jak z tym pociągiem macie jakies info. Ja myśle ze to najlepszy pomysł !!!
:)
NIGDY NIE ZEJDZIEMY NA PSY !!!!!!
w dzisiejszej krakowskiej podali informacje , ze dostaniemy tylko 220 biletów malo tego trzeba sie wpisac na imiena liste , podac numer dowodu osobistego itd.
Niestety dostalismy 220 biletów...
Unia "załatwiała" dla nas wejście - już to widzę... Woźnicki nie chciał zbyt wielu gości to ich nie będzie miał - najlepsze jest to że kibice Unii spoza powiatu oświęcimskiego też nie wejdą na mecz :-))))
sa jusz zapisy ?? jak tak to gdzie ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)