nie mów mi _Andrzej ze człowiek a srednim wieku nie jest w stanie spiepszyć z miejsca gdzie są zamieszki bo nie obejmują one nigdy całego stadionu trwają kilka do kilkunastu minut więc jest to moim zdaniem problem marginalny tylko ze jak jest jakaś awantura to jest to odpowiednio nagłośnione przez tvn i innych łowców sensacji tym niemniej uważam że awantury są jednym z czynników odstraszający ludzi od Cracovii należałoby więc uswiadamiać potencjalnych kibicó że jak ktos nie chce to po mordzie na stadionie nie dostanie
innym powodem jest mentalnośc niektórych sezonowych kibiców którzy jak podejrzewam uwarzaja wyrobienie identyfikatora jako prezysięge ze będą już chodzili na wszystkie mecze i to ich odstrasza wiec trza to zmienic a najlepsza moim zdaniem byłaby szybka akcja propagandowa tak zeby tacy ludzie nie mieli czasu odkładać tego na później
-
-
DO marketingowców
No, odezwała się kombinatorska natura w co poniektórych :-)
A to na pewno by się tak opłacało robić sobie 2 fotki i płacić 4 zeta co chwilę?
A poza tym-ile tych sfałszowanych dowodów jeste4ście w stanie skombinować?
No bo przecież w klubie istnieje (mam nadzieję!) ewidencja nazwisk osób które już sobie wyrobiły ID...
Ale dobra już, nie będę się wychylał z żadnymi błyskotliwymi pomysłami
:-(
|||KAZZ|||: generalnie się z tobą zgadzam. Ale taki koleś w średnim wieku chciałby np. wziąść rodzinke na mecz - żone, dziecko. Załóżmy, że uda mu się z tą całą rodzinką spiep..ć tak żeby nie oberwać - co z tego skoro nie po to bierze rodzinke na mecz żeby ganiać po stadionie i narażać dziecko i swoja kobiete na stres. No poza tym jest jeszcze policja która ostatnio robi sobie na meczach strzelnice i pakują gdzie popadnie. To co było w Staszowie zostało odpowiednio nagłośnione przez media - a dokładnie pokazli kto ucierpiał (kobieta, starszy mężczyzna a nie hooligani). Prawda jest taka, że teraz cięzko jest przekonać ludzi, że na stadionie będzie bezpiecznie. Przez lata wyrobiła się opinia, że na stadiony chodzą hooligani. Wydaje mi się, że to się nie poprawi zbyt szybko. Trzeba szukać kibiców bardziej u ludzi młodych (20-30l.)
Identyfikatory są m.inn dla poprawienia bezpieczeństwa na stadionie - a zniechęcają ludzi do przychodzenia na mecze- czy to nie jest jakiś paradoks??
uwazam ze jednak dużo łatwiejszym sposobem są identyfikatory jednorazowe a dla kibiców powyzej 50 roku zycia brak obowiązku ich posiadania. na braku tych starszych panów ktorzy czasami po prostu nie mają sposobnosci czy ochoty za jego wyrobienie najwiecej traci frekfencja na meczach
No dobra, ale z tych starszych panów to wielkiego pożytku nie ma:-( Większość z nich potrafi tylko krytykować. Kiedyś myślałem, że takiego klienta wypier...le z krzesełka!! Bo już nie mogłem wytrzymać jego narzekania.
wole jednak starszych panów niż pijanych gówniarzy których znow na ostatnim meczu było niemało.przynajmniej płacą za bilety i nie kombinują jak wejsc za friko. a pijanemu gówniarstwu mówie stanowczo NIE!!
TRUE. Lepszy stary mękoła niż pijany gówniarz.
Witam
Mam pytanie:
Czy kobiety i dziewczyny:) moga wejsc na mecz bez identyfikatorow?
Mogą tylko musi z nimi być ktoś kto ma identyfikator.
Witam
Dzieki wielkie za odpowiedz.
Spox. Na każdym mecz ide z panną albo z kumpelą więc dlatego wiem. W sumie to jest dosyć ekonomiczne - kupujesz pannie bilet za 5 zł a siedzi z tobą 2godzinki;-))
Witam
Hehe,ciekawa taktyka:>
Warto sprobowac:)
No ciekawa, zwłaszcza że teraz jest fajnie na meczach i paniom się podoba.
skoro o marketingu
1- kalendarze (scienne, kieszonkowe i biurkowe już w pażdzierniku powinny być!)
2- plakaty
3- podkładki pod myszki
4- pościel, szlafroczek
5- i inne znane pamiątki
A pościel to bym sobie kupił. zresztą podkładka pod myszke tez by się przydała jakaś pasiasta:-))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)