bartolo już to kiedyś zrobił :-)
ale to było ze 2 lata temu, więc i liczenia znacznie mniej...
-
-
ilość widzów
Dojedziemy, her klaross!
W ogóle to dzięki za zaproszenie do czerwonego bolidu!
Damy radę, choć na razie się poważnie zastanawiam jak, bo skorzystać z uprzejmości wielce szanownego kierowcy może tylko 4 sposród nas, a przecież nasze grono powiększyło się o pewnego osobnika, który właśnie powrócił z Francji.
Ale będzie dobrze.
p.s. A droga do Bielska prosta, Panie..!
nie wiem... może marzyciel jestem ...
czy daloby się np. zrobic z identyfiaktorami w ten sposób: dzwonię (wysyłam maila, piszę list) do Klubu że chcę zrobić identyfiaktor, oddzwania do mnie człowiek, mówi co i na kiedy mam przygotować i odbiera to ode mnie z domu .... po kilku dniach przesyłką poleconą dostaję identyfikator...
jeżeli jestem spoza Krakowa, to przesyłam ksero dododu i tego nieszczęsnego "drugiego" dokumentu....
oczywiście jest to "sposób na szczególnie leniwych"
Ja też jestem zawiedziony frekwencją ale spoko jest jeszcze czas na "odzysk" .Popatrzcie na to z innej strony widzów mniej ale klimat i coraz bardziej zajebisty. Poza ty oprócz Pogoni i tak na Pasy przychodzi najwięcej (chyba że Podbeskidzie nas wyprzedziło).Mamy gorsze wyniki niż wisła ale i tak to my jesteśmy na "fali wznoszącej jeżeli chodzi o kibiców.Mecz z Zagłebiem naprawde mi się podobał od strony kibicowskiej naprawde całe trybuny rozśpiewane młyn 1 młyn 2 i jeszcze najnowszy młyn nr .3 (filia młynu nr.1 po prawej stronie od budy spikera)klimat kozak .jak już pisałem kiedyś Identyfikatory wszystko spieprzyły .No bo jest wiele osób ,które sobie myślą tak :No w końcu się Pasy odradzją przejde się na mecz i zobacze jak to wygląda ZONK i.d .
Jeszcze jedno wyszliśmy naprawdę z niezłego doła (grobu).2 lata temu nie śniło mi się że Pasy mogą walczć za mojego życia o pierwszą ligę .
3-młyn to nie jest żadna filia tylko "OLD-STAR-BOYS" (AREK,HOFI.WAŁĘSA,KRÓLIK I INNI) niedługo będą mieli swoją flage
Hehehe, Było z 5000 minimum na Zagłębiu, a właśnie w radiu podali, że po drugiej stronie wielkiej łaki na Pucharze UEFA jest 6 tyś widzów :p
a na 90minut.pl napisali że było u nich 5000....
zapomniałem dopisać... jak najbardziej potrzebny nowy stadion dla <...> bo chetnych na mecze coraz wiecej... ;-)
No a w telegazecie napisali, że na NEC Wisła było 8 tyś. No chyba uznali, że każdy kibicował za dwuch.
o dżizaz - juz tak nie narzekajmy. bo nawet jak nas bylo 4 tysiace to niezle to wyglada przy 3 tysiącach Górnika na dzisiejszym meczu z Legią!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)