Szkoda było blisko... :(
-
-
Widzew-Lech
Potwierdzam słowa kolegi, szkoda a tak było blisko by ta zaraza millera poległa.
ŁKS ŁODZ
Zreszta nie ma co sie oszukiwac ze ciemna strona mocy , tez wzdychała jak gralismy w piatek z Ruchem
Dziwi mnie, że jakiś szczur ze szczecina pier..... coś o zgodzie lecha z widzewem. W @!#$ was swędzi czy co? Cała polska chce wpie...... albo zgodę lechowi z ruchem, albo z widzewem. Wkur.... chyba niektórych, że mimi starań wielu dalej jest tylko TRIADA. Układ z ruchem już jest funta kłaków nie wart, jak choćby w zeszłym sezonie cały stadion w poznaniu jechał "wygramy wygramy wygramy, @!#$ pokonamy". Nieco lepiej jest z widzewem, ale chyba tylko dlatego, że więcej jest w poznaniu osób które mają trochę lepsze zdanie o widzewie niż o ruchu. To że kilka osób z poznania ma kumpli w chorzowie czy łodzi to nieiwiele znaczy, a właściwie nic. W Polsce jest mega przykładów, z których nic się nie robiło czy nie robi, a teraz wielkie ale. Dla uzmysłowienia słynne derby arka-lechia z piewrszymi strzałami psiarni, gdy w sektorach lechii obok zgód czyli śląska i wisły siedziała wtedy ekipa legii, choć żdanej zgody nie było wtedy i nie ma. Czy ktoś się wtedy dopieprzał i eszył sensację? Wątpię!
Tyle w temacie
dobra wypowiedz arti zgadzam sie z nim :P i nic wiecej niemusze dodawać
oglądałem ten mecz i z przykrością muszę stwierdzić, że stał na niższym poziomie niż Cracovii z Zagłębiem, co nie wróży dobrze ani Lechowi ani Widzewowi.
Jestem jednak przekonany, że Lech przezwycięży kryzys...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)