co do pytania .. dzis bylo bardzo duzo kibicow z tych ...i doping tez nie byl najgorszy .. bo donosny !
-
-
Comarch Cracovia - GKS Tychy (tematy (nie koniecznie) czysto hokejowe) :)
to żeby było jasne, 1:7 na koniec :(
Szkoda tych meczy o gruszkę. Kibiców zniechęcają i źle wpływają na morale zespołów... kicha ogólnie
Po pierwsze Tychy nie tychy
Bo drugie chyba 1:6
Po czecie jaki doping dobrze ze Tyszanie nie dopingowali bo bym nie wiedzial czy nie jestem przypadkiem w Tychach.
Po pierwsze - tych a nie Tychy:)
Po drugie - coś mnie zakręciło
A po czecie - ;) dobrze, że Tyszanie nie dopingowali
....a pa trzwarte idźcie już spać!
a po piate pierdole nie ide spac ;)
a po szoste i tak w niedziele sie zamelduje na meczu chodz by bylo pewne ze przegramy ;)
Cracovii gratulujemy Rohacka...
Mistrz Mistrz KTH!!!
dzisiaj bylo juz troche lepiej wedlug mnie jesli chodzi o zaangazowanie,widac bylo ze chcieli ale nogi nie niosły...
Druzyna jest fatalnie przygotowana do sezonu pod wzgledem szybkosci,sily i wytrzymalosci-nasi są po prostu wcierani w bandy (dobrze ze sa nowe bo inaczej pare obojczykow by juz chyba polecialo)...
Szybkosc jest rowna zeru...przykro patrzec jak przeciwnik znajdujący sie dalej krążka bez problemu go dopada...
zamiast jakis przemyslanych,schematowych akcji mamy indywidualne szarże ułańskie...brak zrozumienia miedzy sobą...druzyna wygląda jakby grala ze sobą z przypadku...
Wyprowadzanie krażka zza bramki - nota 0
walka przy bandach- nota 0
celne podania - nota 0
opanowanie krążka odbitego o bande - nota 0
Czemu nie było dopingu??? Poza "GKS, GKS!!!"...
A nawet jak był, to wygasał tak szybko, że nie szło się podłączyć. Jestem mało muzykalny i potrzebuję przynajmniej 5 sekund dopingu na załapanie rytmu :-(
Przyprowadziłem 2 nowe osoby i mi było trochę głupio, że nie dość, że porażka to jeszcze smętna atmosfera na trybunie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)