kiedy sa slizgawki w tygodniu??
wiem ze w soboty i niedziele sa co 2 godz. od 8.30 do 18.30
-
-
Ślizkawka na Cracovii
_paszczak, zerknij tutaj są godziny i cennik
http://www.lodowisko.krakow.pl/lodowisko/
te godziny w sobote i niedziele napewno sa nieaktualne:/
tak bylo w zeszlym sezonie :)
nikt nie chodzi na slizgawki w tygodniu???
ja nie mam czasu :P
sophie napisał(a):
> _paszczak, zerknij tutaj są godziny i cennik
>
> http://www.lodowisko.krakow.pl/lodowisko/
Prawda taka, że strony nieaktualizuję bo brak czasu.
Klub też nie ma czsu żeby się stronami zajmować.
Ale możesz dzwonić po numer :
421 13 17
Jak pracownicy lodowiska nie wiedzą w danej chwili to mają obowiązek się dowiedzieć !!
ślizgawki są o.. wtorek 20:30 czwartek 17 i 20:30 sobota 8.30 12.30 14.30 16.30 (w dniu dzisiejszym jeszcze powinny byc dwie ale zostały odwołane więc nie wiem o jakich godzinach są) niedziela 8.30 12.30 i 14.30
Jeśli wszystkie mi podawane zapisałam to jest tyle :) ale będę na lodowisku dzisiaj to przyniose wam najswiezsze informacje :D:D
ja dzisiaj idę na 18:30
ja byłem w czwartek o 17 fajnie było:)
własnie się dowiedziałam że są jeszcze w środy o 20 30 (dodaje dla tych którzy chcieli by znależć wszytskie godziny śłizgawek w tygodniu) z tym że ostrzegam, nie wszystkie trwają połtorej godziny.. niektóre są tylko godzinne :) choć jeśłi ktoś pierwszy raz.. i nie chce mieć zakwasów to polecam godzine :P
ile bilecik normalny i ulgowy ?
dawno nie byłem a coś bym pojeździł !
dzięki :)
7 i 8 zł.
ja jednak musze sie przejsc .. ale nie sama :P
8 ulgowy kosztuje.. na 1,5 godziny.. a na godzinne tafle chyba 5,50 .. co do normalnych się nie orientuje.. ostrzenie łyzew 7 zł, a wypożyczenie 6 zł.. (oczywiscie mowilam o cenach na duza tafle)
8 dni później
UWAGA........ dziś będę wymiatał po lodzie :}}}}}}}}
ja bede w srode na 20 30 ale nie obiecuje :P
kto był dzisiaj na 16.30 i 18.30 to pewnie widział takiego chłopaka co bardzo dobrze jezdzi i miał biała bluze i na to czarna kamizelke KTO TO JEST ??
plis odpiszcie ..
zakochałaś się ????? :))))))
se koleś śmiga no nie .......
pytasz kto to jest .....ale co chcesz wiedzieć ????....imię??, nazwisko??, narodowość????,
jak ma na imie i ile latek ma ...
za stary dla ciebie ...no chyba że niezła dżaga jesteś
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)