A i w czwartek też postaramy się być z Karolinką ;)
-
-
Żeńska drużyna hokeja
Ja tez sie postaram ale niewiem czy po mojej nieobecności mnie jeszcze chcecie =) heh fajny pomysł z tym treningiem na sali
a c ma byc w czawrtek ??
czy ja o czyms nie wiem >??
prsze o kontakt ...
czwartek, 18.15 trening na sali gimnastycznej Gimnazjum nr 3 na ulicy Waskiej (kolo ulicy Wawrzynca) - przosze zabrac obowuie sportowe i adekwatna odziez!!
kochane .. czy to znbieg okolicznosci czy przypadek czy co innego jak to nie we nazwac ale treningi beda organizowane w mojej szkole .. buahahah a... ciesze sie narescie ze sa tez jakies treningi ogolno rozwojowe ale zeby akurat bw tej skzole =)
A mamy zabrać łyzwy :D:D:D?
te dziewczyny które nie wiedzą gdzie to jest Paulina postanowiła uszczęśliwić i zaprowadzić ;) Zbiórke robimy pod lodowiskiem (bo tam to chyba każda trafi) o 17:45 :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)