A dzis znowu trening, a ja od rana o niczym innym nie mysle :D
Kije dziś będą co da mi jakieeeeeś eee 1/6 sprzętu ! A jeszcze na początku roku wogóle o tym niemogłam marzyc :D Ciekawa jestem kto dziś będzie nas trenował :D jejku niemogę sie doczekac :)
-
-
Żeńska drużyna hokeja
izak ... roxzumiem cie ... po dzisiejszym wydarzeniu ./...
na treningu byzlo znow ... ********* (jak zawsze )
tak bardzo brakowalo mi treningow gdyz nie moglam przyjsc w poniedzialek 7 ... z wiadomych przyczyn dla wtajemniczonych ...
zapewniam ze bardzo powazny powodzik ... (jak dla mnie )
kasiu ... bzzzzzzzzzzzzz ....
buahahahaha ...
wiem o co chodzi .. i przyznaje ze wcale nie odczuwam "braku laki w polsce .."
buaaaaaaaaaaaahahahahhahahaa
dzis na treningu dostalam kask ...
z mojego calego sprzetu bramkarskiego posiadam juz :
1. kask ( z rozowymi nalepkami .. bede sie wyruzniac bo mam je jako jedyna .. buahahahhaa ale FAJNIE ) napisze sobie z tylu 8 ? weroniczko moge ... (wyjasniam .. 8 .. bo tylko z 8 gram .. buahhaha ... chyba nie mam zbyt wyskokich wymagan ,... )
2. lyzwy - pomijam ze numer 43 a ja mam 39 , pomijam ze sa tak badzo tempe a pozatym nie da sie ich juz naoszczyc bo maja za mala ploze .. ale .. WAZNE ZE WOGOLE SA ! :) dzieki krzysiu =)
3. kamizelka- gdziesz tam sie szweda po klubie moja kamizelka .. ta niebieska co mialam .. dostala ja w prezencie gdyz podobnom byla nie uzyteczna ... buahaha ... a to przynajmniej jkach ochrona ... pomijam ze ma brale z pleksy na piersiach ... co jes przydatne ale bardoz przeszkadza ...
MALYMI KROKAMI DOCHODZE DO CALOSCI :)
dziekuje osoba ktore zalatwily kaski dla dziewczyn .. bardzo wazne zabezpieczenie ...
az stach pomyslec co by sie stalo jak by ktoreaqs z nas nie miala i rozwalila glowe ..
nie daj boze .. ! =)
pozdrawiam i przesylam buziaki ...
9 dni później
ej co tu niekt niepisze nic od dawna .. szmutno ty jakoś :(
juz sie nie moge doczekac kolejnego treningu ...
tylko do soboty :)
jajku :)
napiszcie o której macie trening w sobote bo chętnie sie przejde w miare możliwości ...
na małej tafli ??
sobota o 17.00, ale trzeba byc tak najpozniej o 16.50 - mala tafla
Wiadomość zmieniona (23-02-05 15:52)
oswiadczam ze sie moge spoznic ale bede na miliony procent =)
ludzie ja rozumiem ze one nie jezdza jak steblecki czy bodzioch za swoich lat ale przeciez skoro maja szczere i bardzo duze checi zeby grac to przeciez taka motywacja jest najlepsza!!!!!!ja tez chcialbym grac ale skoro ja nie moge to niech one dostana szanse!!!!
ersiner
MOZE STANIESZ NA BRAMCE .. PRZEBIEZEMY CIE I NIE BEDZIE WIDAC ZE TO MEZCZYZNA :)
hehe jak chcecie mnie zabic to bardzo chetnie-o wiele lepiej jest zginac z reki pieknej(!) dziewczyny niz kumpla ktoremu wisze 200zeta;)ludzie to z tymi plakatami to chyba troche przesada juz predzej bym kulczyka namowil zeby mi kupil nowy traktor...ale moze to tez jest jakies rozwiazanie?...
mysle ze plakaty nie ale ulotki na meczch to byl dobry pomysl ale troszke bardziej jasniejsze i i wprost napisane .. moznam pochodzic po sklepach i dawac te formularze gdxzie 1 % sie z urzedu przepisuje na kobiety ... hokejowe .. ja tak zlapalam jeden sklep i powiedzial ze bedzie dawac .. (nie wiem jak mi da pokwitonie ale coz .. moze wplaci cos =) )
jestem zawodniczka z Tychow i jest mi przykro jak czytam niektore komentarze ze tyle debili jest na swiecie ja rozumiem panowie ze wam panie na lodzie nie bardzo sie podobaja ale liczy sie przeciez chec i pasja a z tego co widze dziewczyny bardzo chca , my mamy ciagle problemy z pieniedzmi ale nie z lodem na szczescie spotkalismy sie z wiekszym zrozumieniem u nas w klubie i trenujemy juz ponad rok, do tej pory powstaly druzyny w krynicy , powstaje w opolu i jest w gdansku .. my czekamy z niecierpliwoscia kiedy ruszy cracovia pozdrawiam cieplutko i zycze powodzenia i wiecej dobrych ludzi na waszej ciezkiej drodze dziewczyny !!!!:))
witam cie ...
dzikeujemy za cieple slowka ...
mysle ze zadne slowa nie przemowia do kierownikow ,...
=(
przesylam dla tyszanek gorace caluski i mog goracych pozdrowien :) trzymajcie sie =)
lena ksc co tam dziewcze slychac u ciebie jak tam radzik????????mam nadzieje ze jednak dadza wam rozwinąć skrzydła
Bardzo dziękuję za słowa otuchy od zawodniczki z Tych. Zawsze będziemy traktować druzynę tyską jako swoją młodszą siostrę, prawie bliźniaczkę bo przecież powstała zaledwie dwa tygodnie później niż My. Tak jak wówczas cieszyłyśmy się, że dziewczyny z innego miasta biora z nas przykład, tak i teraz trzymamy za to żeby żadna przeskoda nie pozbawiła Tyszanek chęci uprawiania tego pięknego sportu.
W najbliższą sobotę tj. 05.03.2005r. trening rozpocznie się wczesniej niż zwykle, dlatego też wszystkie zawodniczki, zwłaszcza te które trenują z nami od niedawna są proszone o przyjście na trening o godzinie 16.00. Trening potrwa do godziny 18.00.
więcej [url]http://home.autocom.pl/hokejkobiet/aktualnosci.html[/url]
Krwinki BIAŁE i CZERWONE w PASY układają się !!! W Naszych żyłach płynie BIAŁO-CZERWONA krew !!!
[img]http://img167.exs.cx/img167/5424/ccu2883bn.jpg[/img]
czy kochani nie uwazacie ze ten trening byl wspanialy ??
Chciałam się podzielić swoja refleksja na temat drużyny.
Osobiście uważam, że wygrałyśmy los na loterii w postaci naszego trenera Zbigniewa Drozdowicza. O ile do tej pory na kazdy trening szłam ze strachem martwiac się o to czy zajęcia wyjdą tak jak powinny i czy znajdziemy w sobie tyle poztywnej energii żeby ciągnac to dalej, o tyle teraz o nic się nie martwię bo wiem, że w końcu mamy NASZEGO!!! Trenera. Najpiekniejszy moment w cały treningu jak dla mnie to ten kiedy huknął na nas ; " Ta drużyna jest do wywalenia". dlaczego akurat te słowa na mnie podziałały?? Bo w końcu ktoś się nami przejął i komuś na nas zależy. To samo usłyszałam od koleżanek w szatni po treningu, czyli: "Weronika, ale zarombisty trener, a jak fajnie na nas krzyczy". No cóż jak się ma takiego trenera to nie można nie dać z siebie wszystkiego a nawet więcej. Mogę tylko powiedziec naszym przciwniczkom: "Bójcie się bo Hokeistki Cracovii nie oddadzą wam żadnego meczu, nie ze Zbyszkiem Drozdowiczem".
p.s. Trener Drozdowicz prosił o przekazanie serdecznych życzeń z okazji Dnia Kobiet dla całej drużyny
serdecznie dzikeuje za zyczenia =)
co do treningu .. nawet mi sie po kasku dostalo od TRENERA :)
Bardzo, bardzo dziękujemy :D:D Własnie co do treningu to mianowana zostałam "potężną" , zbesztana za za długi kij (o jakieś 5 cm), ale było zajefajnie :D Jestem strasznie szczęsliwa, wreszcie zaczyna się to o czym marzyłyśmy.
Chciałabym też bardzo podziękować za kask :) Przydaje się w domu, jak się ma starszego brata :D
Z niecieprliwością czekam do soboty :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)