poszukuję zdjeć ktore przedstawiają rany siniaki itp po broni gładkolufowej
prosze o wklejenie ich bądź podanie linku
z góry dziekuję
-
-
Poszukuję zdjeć
Lubisz sobie popatrzec ?;)
Jacky, ja nawet nie chce zgadywać po co Ci takie foty. . . :| :P
syn wrócił po legii i powiedział że to na rowerze ;)
no chyba ze Jacky jest z gw i bedzie robil artykul o meczu z Ległą ;)
te zdjecia nie sa mi potrzebne do zadnego artykułu nie jestem zadnym dziennikarzem
odnośnie czy lubie sobie popatrzeć to takie siniaki nie są niczym specjalnym widziałem mocniejsze rzeczy
Jak nie chcecie to nie wklejajcie ja poprostu poprosiłem o pomoc
jezus maria co za czlowiek zalozyl ten temat (?)
jacki poszukaj sobie fotek z meczu z Ruchem tam takie byly
chyba na teraz.pasy.net
JR - rozumiem, ze wypowiadasz sie na tym forum w tematach o pojednaniu i pobiciu twojego kolegi, ale za **** nie rozumiem co ci do takich tematów jak ten czy "Takie małe, a juz wierne" Naprawde masz forum wisły i tam sie wypowiadaj ile trzeba dolac smietany i jak gestej do zupy pomidorowej azeby sie nie scieła. Nie bierz tego do siebie, ale po to wisla ma wlasne forum zeby osoby takie jak ty tu sie nie "rozchulały" :):):) Zrob to dla siebie i nie pisz tu czesciej niz pasiacy (bo to naprawde dziwnie wyglada z boku, co sobie ludzie pomysla;))
[url]http://www.rotten.com[/url] *
*wejście na własną odpowiedzialność, strona przeznaczona dla osób o mocnych nerwach... (wejście bez woreczka zabronione ;-) )
DSS-pisze rzadko, a glupota mnie razi i grzechem byloby nie napisac. Nie bede sie wypowiadal szerzej, bo po 1. nie ma to sensu a po 2. nalezy trzymac fason nie kilka dni po smierci Papieza, ale i dlugo dlugo po niej, wiec nei bede rozwijal dyskusji bo i tak skonczy sie pyskuwką. A pisac bede pisa tam gdzie mi sie podoba.
A pozatym pisuje tylko w HP i tylko w wybranych tematach (oprocz tych ktore ty wymieniles to jeszcze rowno dwa i to jest tyle mojej dzialanosci an Waszym forum przez kupe ostatniego czasu).
JR- i tak mam fajniejsza sygnaturke;)
dzieki te z Ruchu juz widziałem a na rotten.com niestety nie ma tego typu zdjec sa z broni palnej a nie ma z gumek
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)