Wszystkim, którzy nie będą mogli oglądać tego meczu na żywo polecam transmisję na żywo w C+.
Mecz zapowiada się bardzo ciekawie. Obie drużyny potrzebują punktów jak powietrza. W ekipie Pogonii jest wielu byłych piłkarzy Lecha (m.in. Matlak, Bugaj, Michalski) oraz trener (Panik). Ostatni mecz Lecha z Pogonią na Bułgarskiej skończył się wynikiem 6:0. Tym razem raczej nie powtórzy się scenariusz z maja 2003 ale gorąco wierzę w zwycięstwo. Oprawa też będzie ciekawa :)
-
-
Lech-Pogoń
ja Bede ogladac w enigmie:D mam przynajmniej taka nadzieje:)
Do boju KOLEJORZ:D
koziołek - a czemu maci niby nie powtórzyc zwyciestwa ?
Co prawda Pogoń nie jest na poziomie tej z 2003, ktora na 30 meczy zdobyla 9 pkt jesli dobrze pamietam, ale wygrac Lech zawsze tyle moze
A więc "W góre serca niech zwycięza Lech" !!!
Wiadomość zmieniona (01-04-05 00:02)
Ja niestety w pracy ,ale mam tam cANAL+ więc bede z moim kochanym Lechem.
Do boju do boju Kolejorz!!:)
Nie będe tu pisac fragmentu z hymnu Triady bo jak ostatnio Koziołek mi to wysłał przed meczem to nie wygraliśmy:P
Po zwycięstwo:)
fajnie by bylo gdyby Lech wygral ;]
BTW.maniurqua fajna sygnatura hahanahhahahahahha :D:D::D
koziolek: niedawno relacja z meczu Lecha byla na zywca na jakiejs stronie, móglbys ja podac jesli pamietasz?
Grzesiek_AG
www.lech.poznan.pl powinna być głosowa relacja
pozdro
ok dzieki :)
Wiadomość zmieniona (01-04-05 18:41)
No i LEch 0:1 w plecy:|
jak narazie ;] ,moze wygra:D
slucham tego meczu, Lech gra ponoc bardzo slabo :( cóż dzis jest za pojebany dzien.... ;(
8 dni później
mecz będzie dokończony 27 kwietnia o godzinie 18:39 :) - Tym razem wygramy, masz rację JJ, "W Górę Serca Niech Zwycięża Lech" :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)