Karpaty-Czarni obecna 1 osoba z Krakowa.Pozdrowienia dla Renii.Poza nia Nikt!!!nie wspomógł Nas na naszym najwazniejszym meczu.Mozecie tylko załowac bo było ciekawie a pewne klimaty sa nie do powtorzenia w WIELKIEJ piłce.Oprocz 200 osób od nas było 36 Sandecji , 20 Orła Przeworsk,1 sympatyk Leszka.Dla przybyłych na mecz wielkie dzieki i mysle ze mogło sie podobac,szczegolnie akcja na krosnienskim rynku miejscu zbiorki przeciwników.16 KWIETNIA DNIEM PRAWDY!!!
-
-
Pamiętajmy o Jaśle
LATO WSZYCZY Z JASLA PISZA I MUWIA ZE Z SANDECJI BYLO 35 OSOB Z ORLA PRZEWORSK 21 OSOB I 3 KIBICUW CRACOVI ale niebylem to niewiem tylko pisze to co wszyczy z jasla pisza
Jest to zla informacja. Ja odbieralem te 3 osoby, ktore przyjechaly z Krakowa, ale tylko 1 osoba z tych trzech to byl, a w zasadzie byla kibicka Cracovii, a pozatym byl tam fan Kolejorza i kibic Sandecji, a poniewaz w trojke przyjechali z Krakowa, to wiekszosc myslala, ze wszyscy troje sa z Cracovii.
PASIAKÓW a nie Pasiakuw:|
Tarnovia Orthodox - daj na luz po co piszesz ilu Pasiaków było na meczu Czarnych jak sam przyznałeś Ciebie tam nie było - no bo i skąd? Poza tym ten Twój nick, Orthodox praktycznie się rozpadli, Ty chyba nie byłeś jednym z nich, więc go zmień...i popracuj nad ortografią:)
Tarnovia Forever
prubowalem zmienic nick ale niestety nieumiem moze mi ktos napisze jak
Wielkie podziękowania dla Lato za goscine i dla Risto oraz Wsztstkich z Jasła:) Było naprawde suuuper :)mozecie tylko załowac ze Was tam nie było:)
TARNOVIA ORTHODOX: skontaktuj sie z ktoryms z moderatorow...
moze oni cos poradza...
już po derba Ci co zrezygnowali mogą żałować mimo remisu było spoko na trybunach i poza nimi a meczyk taki na poziomie IV ligi
POzdrowienia dla Cracovii!
4 dni później
"moze poprostu za duzo macie tych zgod i ukladow? polecam postawic na jakosc"
odezwal sie burak
PAMIETAJMY TEZ O KORONIE!!!!!
Był ktos z Cracovii na Korona-Zagłębie S.??
Szyba dajże se siana
Mnie nie było ale...znów 10 osób +5 studentów na meczu,ehhh.
od nas w Mielcu 3 osoby
Ktos z Cracovii pytal sie mnie w sobote kiedy mamy mecz z Wisloka...
Czarni Jasło - Wisłoka Dębica 3 maja, 11:00
Pozdro dla Was...Swistak jak tam sie trzymasz?;) Pamietasz mnie:D
W niedzielę późnym wieczorem wróciłem do domu po 9 dniach tułaczki po Małopolsce :D
Wyjazd jak najbardziej na +. Mecz derbowy Jasła z Karpatami też wspominam miło. Jak na IV ligę robicie sporo. Wyjazd w 240 osób to na meczach u siebie tyle nie raz nie ma. Wiem, że to był wyjątkowy mecz ale zawsze. Dzięki za przywitanie, piwka i nocleg. Podróż do Was to straszna męczarnia :P. Wyjechałem z Poznania o 23:18, na miejscu byłem koło 12-13 :/
Przezyles, wiec nie jest zle;) Zapraszam na powtorke:D
jutro o 17ej Sandecja vs Stal Stalowa Wola
A ja wczoraj wieczorem od uczciwego znalazcy odebrałem jasno brązowy polar bez kaptura z kilkunastoma vlepkami Cracovii.Własciciel knajpy w której urzędowalismy po Karpatach,twierdzi ze nalezy on do kogos z Cracovii,bo widział juz tego goscia kiedys w barze gdy był Swistak z Denonem.No ja nie wiem ale polar mam i jak ktos zauwazy ze nie ma to do odebrania bedzie u mnie na derbach.No a dzis faktycznie jedziemy wspomóc Przyjaciół z Sandecji.Pozdrowienia dla Koziołka i mam nadzieje ze nie rozchorowałes sie na zapalenie płuc po spaniu przy otwartm oknie.
Choroba mnie chwyciła mocno... ale szybko odeszła. Poteem były komplikacje ale... jak już zauważyłem chory jestem zawsze po 2-3 dniach pobytu w Krakowie :/ Wasz klimat mi nie służy, jestem w cieplejszej krainie wychowany :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)