ostanio wspomoglismy Arke w Bielsko-Białej , było nas 15 osób
-
-
Pamiętajmy o Jaśle
Trzeba na derby Tarnowa wybrać się w większej grupie bo niestety Tarnovię trochę zaniedbalismy a oni wspomagają nas prawie na każdym meczu .
CRACOVIA&TARNOVIA
Wiadomość zmieniona (11-04-05 18:53)
JEDZIEMY :)
Koziołek no to jedziemy:)
Kid no mozna tak zrobic jak mowisz najpierw do Jasła a potem do Tarnowa , bo moim zdaniem derby Tarnova są wazniejsze w tym sezonie .
I tak jak pisza koledzy powyzej trzeba zebrac duza ekipe wkoncu i pokazac ze moga na nas liczyc !
A co do tego Jasła to czym chcecie jechac ?? jakis bus czy pociag....??
nie wiem czym najlepiej jechać, ponieważ się nie znam. Wim, że na 90% pojedzie jeszcze jeden kolega, który bawi w tej chwili w Poznaniu :)
no i ja przesyłam pozdrowienia dla Czarnych od Viktorki. mam nadzieje, że zobaczymy się na wiosnę w Pradze!
Ja rowniez przesylam pozdrowienia dla Jasełka, na Legii w ladnej grupie przyjechali :)
a ja dalej swoje , Unia-Tarnovia , w tym roku ..... no niech Jaslo bedzie rozgrzewka choc troszke podobna ...
no z tego co ja tu czytam to nareszczie ktos pamieta o nas bo jak narazie to my do was jedzimy a wy nas jednym slowem olewacie ale mysle ze to sie zmieni ;d;d;d;d
TARNOVIA&CRACOVIA
craax jest z toba w 100% ................Unia - Tarnovia :D
Tarnovia: ja bym pojechała bo mam kilku znajomych w Tarnovie ale nie kibicuja i nie wiem czy zaprowadza mnie na stadion jak przyjade:( ale jezeli sie z nimi dogadam to spoko bede na bank:]
[quote]ZAPROSZENIE
Stowarzyszenie Sympatyków - Czarni 1910 pragnie zaprosić kibiców klubu KS Cracovia do udziału w meczu derbowym:
Karpaty Krosno - JKS Czarni Jasło, który odbędzie się dn. 16 kwietnia 2005r. w Krośnie o godzinie 16:00.
Chcielibyśmy wspólnie z Wami, na tym dla nas bardzo prestiżowym meczu, stworzyć niezapomniane kibicowskie widowisko.
[/quote]
Jedyny problem: [b]ZABRZE[/b]...
No chyba nie jedyny, a jak to chcecie zrobic przeciez Karpaty nie wpuszczą na swoj stadion nie wiadomo ile kibicow ?
Jey Jey ale na tym wyjezdzie nie bedzie 1.000 czy 2.000 Kibiców JKS nie wszyscy maja te standardy co Wy :)
Pasiaczka : Zawsze mozna poznac nowych znajomych i sie z nimi dogadac :)
TARNOVIA ORTHODOX - kto Ty jestes ?
dlaczego piszesz jako Orthodox a pewnie nie masz z nim nic wspolnego !
Pozdrawiam Pasiaków jak i rowniez Czarnych
bandyto:no można ale najpierw czeba jechać do Tarnova:P Ja znam tam wiele osób ale żadna nie kibicuje:/ ale moze pogadam z kumplem lub kolezankami i mnie zabiorą:) Jeżeli tak to prosto z Warszawy pojade do Tarnova:)
ehhh..Renia Renia;))
no co Świstak??to Ty mnie zaraziłeś...:P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)