A ja polecam lekturę dwóch felietonów....
Ożyciu, śmierci, Terri, Papieżu...i w ogóle....
Lenin, to ze Ty byś chciał być odłączonym, nie jest implikacją do tego że wszyscy by tak chcieli... Rozumiem że nick wybrany nieprzypadkowo :-)
[url]http://fakty.interia.pl/ziemkiewicz/news?inf=609886[/url]
[url]http://www.nczas.com/nczas.cgi?a=show_article&id=2482[/url]
Pozdrawiam
Elwood
-
-
Terri Schiavo nie żyje
Wogole to jest jakas paranoja. Nie wiem czym sie sady kierowaly w swoich decyzjach? Obnizeniem kosztow utrzymania szpitala czy co do cholery jasnej? Wogole to jest chore ze jedynym prawowitym opiekunem jest jej maz. Ma juz dupe inna od dawna, podobno maja miec dziecko jakos teraz :/ I przez to ze taki fagas chce sie uwolnic to Ojciec, Matka i rodzenstwo tej kobiety (LUDZIE KTORZY JA URODZILI, WYCHOWALI I KOCHALI) patrzyli jak umierala i zmarla bo jakis glupi fagas, ktory zyl z nia w malzenstwie (zanim miala wypadek) moze jakies 3-5 lat z tego co wiem. TO JEST CHORE !! Nawet autorytet Papieza nie zdzialal nic w tej sprawie. A opinie lekarzy mnie irytuja, bo nie moga miec oni NIGDY pewnosci czy ona aby sie nie obudziła za jakis czas...
ps. widzialiscie zdjecia jak skuli rodzine z Texasu (ojciec i syn10 lat i corka tez cos kolo tego) i wpakowali do radiowozu bo chcieli dac Terri wodę...?
TO JEST GORZEJ NIŻ CHORE !!
JEDYNE PRAWA DO TAKIEJ DECYZJI POWINNI MIEC RODZICĘ JESLI JUZ COS BO TO ONI JA WYCHOWALI I JEDYNIE ONI MOGLIBY ZDECYDOWAC O TYM! A MOIM PRYWATNYM ZDANIEM TO BEZ JEJ ZGODY KOMPLETNIE NIKT NIE MOGL NA TO ZEZWOLIC... Jak to gdzies wyczytalem nazywano to "ucywilizowana smiercia" czy "zezwoleniem na morderstwo" ;/ Ahhh gdybym dostal w lapy tego jej meza fagas :[
[ ' ]
po co dajecie te nawiasy z ' na środku??
co to ma na celu??
ja napisze iz bardzo mi przykro iż Terry nie zyje, ale należy poważnie przedyskutować do kiedy mozna uznać kogoś za żywego i do kiedy rokuje on/ona jakiekolwiek szanse na powrót do zdrowia
to są znicze a jak wiemy gdy zapalamy znicz to znaczy ze o kimś myslimy i pamietamy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)