Zapraszamy na naszą stronkę kibiców Tarnovii!
Znajdziecie tam duzo ciekawych rzeczy!Strona jest cały czas uzupełniana!
TARNOVIA&CRACOVIA
-
-
www.tarnovia.tarnow.pl
12 dni później
panowie ale ta stronka nie dziala.o co chodzi?
PASY&TOVIA
forum TARNOVII tez nie dziala.moze ktos z Tarnova odpowiedziec co sie dzieje???
PASY&TOVIA
Forum Tarnovii zostało shackowane przez Uniste a teraz jest w modernizacji z tego co wiem;)
stronka jest ale teraz jest cos tam robione i przez dwa dni jej niebedzie
a forum tez juz jest bo dwa dni temu je zrobili tylko teraz poprawiaja wyglad ;d;d
aha teraz juz wiem .dzieki
PASY&TOVIA
gadałem juz ze znajomym z Tarnovii i mowił ze gora 2 dni i bedzie gotowe juz wszystko wiec nie martwcie sie
forum nie dziala juz od ponad tygodnia ale myslalem ze to w zwiazku ze smiercia Papieza.
nie nie hsg to nie ma z tym nic zwiazku !
unisci sie nawiasem mowiac '' wjebali '' i zhakowali forum Tovii ,
ale juz sobie z tym poradzili
A strona poprostu ulepszana jest i dlatego ja zdjeli narazie z servera
a tak przy okazji 2 mecze na wiosne w lidze i 2 wygrane.Tovia bierze przyklad z Cracovii i pnie sie w gore tabeli
PASY&TOVIA
kurde mi strasznie ciężko chodiz strona i forum Tovii a czasem nie chce wejść wogole :/
Jak ktos chce jest jeszcze stronka chuliganska Tarnovii , tylko dawno nie aktualizowana , ale warta do przeczytania i poogladniecia zdjec z wczesniejszych lat
http://www.republika.pl/tarnovia88
Wiadomość zmieniona (12-04-05 21:57)
Bosman jak ty to robisz bo mi caly czas wyskakuje ze nie ma takiej strony???
fajna ta stronka idea warta krwi szkoda tylko ze nie ma tam nic nowego
Stronka Tovii nie wchodzi:/
To jak juz weszlismy w temat Tovii to byłby ktos chetny jechac 30 kwietnia na TARNOVIA - okocimski ???
My mamy wtedy wyjazd do Grodziska !
A mysle jakby te kilkanascie osob pojechało to mogłoby by byc ciekawie
Strona chwilowo jest nie czynna ponieważ jest reinstalacja serwer( czy coś takiego)
Zapraszamy na mecz z Brzeskiem 30 kwietnia o 17.00!!
Pozdro Pasy
P.S.
na ostatnim wyjeździe ponad 10 kibiców Tovii-młodzieżowy skład, a na pierwszym meczu młyn liczył sobie ok. 80-90 osób!
mam male pytanie do pasuw gdzie macie jakis sklepik CRACOVII gdzie bym mugl ruzne kupic gadzety CRACOVII bo w sobte bede w krakowie i bym sobie cos zakupil
no to cie moge troche poprawic toviomaniak bo na dzisiejszym meczu mielismy mlyn z 92 osob a bylo duzo mniej osob niz na pierwszym meczu to ja mysle ze na pierwszym meczu byl ponad ponad 100 na 100%
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)