nastepny temat dla malkontentow.
-
-
Usuniecie, czy nie.. ciekawym bardzo.
AA: pomyśl nad koszulkami dla pasiastych marudero-malkontentów :D
Dla siebie zarezerwuj koszulkę malkontentów z napisem "PREZES" :P:D:P
A ja lubię wasze forum.
No tak... kryzys dopadl nasze forum... ;)
Zgodnie z Prawem Murphego po serii kryzysow zawsze jest seria sukcesow.. :) Ja tam nie narzekam....ja na forum zawsze cos dla siebie znajde.
Adam Akustyk napisał(a):
> Stwierdza ze forum smierdzi koprem, i ze nie ma tu praktycznie
> zadnych ciekawych tematow. Brak rzeczowych dyskusji, ciekawych
> polemik..
>
>
>
> To moja subiektywna opinia, zapraszam do dykusji..
>
>
>
>
>
> Adminie:
> Usuwajac ten temat nie usuwasz problemu.
>
Ale brak ciekawych tematow jest wina forumowiczow.... a wiec i Twoja..... Jak Ci sie nie podobaja tematy to sam zaluz ciekawy i po problemie :))))))))))))))) ;)
ehhh....no w sumie to ja jestem wsrod tych nowo przybylych :/ .....bo nie mialem wczesniej wogole neta :/ ...mam go moze z 3 lub 4 miesiace.....ale przynajmniej staram sie nie zasmiecac forum i nie pisac farmazonow jesli nie musze, wiec prosze o wyrozumialosc jesli cos kiedys palne glupio :))
Dzidzia:
AA właśnie założył ciekawy temat. Nie widzisz jak sie ładnie rozmowa rozwija? :))
na forum jak na trybunach, chyba jeszcze nie wszyscy sie przebudzili po sezonie ogórkowym. A Modzi są po to by jak sie tamet powtarza to wpizdu go i niech nie wraca, taka ich praca
No Soprano widze ze sie wspaniale rozmowa rozwija wszyscy narzekaja na forum i niewiadomo do kogo maja pretensje o to ze nie ma tu nic ciekawego ;)
Mnie tam sie podoba tak jak jest.... moglo byc gorzej :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)