Witam!
Mam pytanko: w kieleckich autobusach widzialem Wasza wlepke "Lepiej widoczni - widocznie lepsi". Z ktorego roku ona jest i czy ma ktos moze namiar w necie na nia?
Pozdr z Kielc
-
-
Vlepka
Wszystkie vlepki:
[url]http://www.cracovia.strefa.pl/index.php?go=vlepki[/url]
Seria 3:
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/projekty/vlepki/3.0/images/v3_lepiej_c.jpg[/img]
a z roku 2004 :)
w sklepikuna wielickiej są one jeszcze :D
no to musze sie wybrac bo pewnie ostatki :)
JJ: a moze tak swoje vlepy zostawisz na Wielickiej ;)
Calosc na oprawe ;)
JJ jeszcze troche ich bylo (z 200 conajmniej?) , ja jutro sobie jakies kupie przed sparigniem z GKS'em ;]
Ta vlepka jest raczej z 2003 roku :) Powstała chyba na jesieni.
W Kielcach nasze vlepy sa niezniszczalne :D
1,5 roku ;)
bo tam ich nikt nie zrywa:P heheh , bo kto by mial zrywac kibice Korony ?;]
Kid napisal :
"JJ: a moze tak swoje vlepy zostawisz na Wielickiej ;)
Calosc na oprawe ;)"
-Kid jak drukowalem to mialem zamiar troche zostawic w bronxie jakby sprzedawca chcial, ale vlepki mi sie praktycznie skonczyly po 3 dniach i mam tylko pare sztuk dla spoznialskich takich jak Ty :)
JJ a jeszcze jedno odnosnie tych vlepek Dąbia i twojej sygnaturki (bo to to samo :P) , dlaczego flga jest odwrocona ?
bo projektant vlepki chcial zeby to byla wersja na ambulans, lub chcial zrobic efekt "lustrzany" ;)
Wiadomość zmieniona (28-03-05 15:23)
a no dobre o tym nie pomyslalem :D , "wersja na ambulans";) tez ciekawe,
ja Rock'a nie moge zlapac na gg a mam do niego tez "sprawe" odnosnie vlepek ;]
to nie Rock mi robil projekt :)
wiem ze nie Rock, ale ja mam do Rock'a sprawe i go nie moge zastac /:/
www.czateria.pl
dokładnie... wezciez kurwa wysylajcie sobie maile albo GG sobie podajcie i juz..
17 dni później
Opravcy, mały apel do Was. Czy nie można zastosować lepszego kleju w naszych vlepkach. Ja wiem, że interes jest w tym, żeby sprzedawano jak najwięcej vlepek, ale vlepka, która wisi 15 minut i nie zostaje po niej żaden ślad to bubel. Mamy ciekawe wzory bo pieski przerabiają nasze Vlepki na AntyCracovię np. Pedalsko widoczni, Widocznie pedalscy. Czy coś w ten idiotyczny deseń.
Prośba zamieszczona na życzenie młodego, słabo jeszcze piszącego pasiaka RTX-a. To może podróbcie jakieś wiślackie wzory na zasadzie wzajemności.
Wiadomość zmieniona (15-04-05 07:09)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)