No to ....:]
Jedziemy Jutro Panowie RÓWNO:P
Nie Żałujemy Wody:P
Kobiety Pasiaste Symbolicznie :]
PSIURY ustopić;D
-
-
Śmigus:]
No A Jak:}
Szkoda, ze ja juz jestem za stary na takie zabawy ;)
za stary ??:>to ile TY masz lat.......??:>
...Tego nawet najstarsi gorale nie wiedza ;)
masz z 16-17 lat;-) to w Twoim wieku to ja za babami ostro goniłem z butelką:> teraz tylko symbolicznie:)
czy symbolicznie to sie okaze :))))))))))))
Za o2.pl:
Śmiertelna ofiara lanego poniedziałku
2005-03-28 11:45
72-letnia kobieta zmarła podczas polewania wodą przez grupę młodych ludzi. Do tragedii doszło w poniedziałek przed południem w Stalowej Woli (Podkarpackie) - poinformował Paweł Międlar z zespołu prasowego KWP w Rzeszowie.
dalej
"Wypadek wydarzył się, kiedy kobieta wracała z kościoła do domu" - powiedział Międlar.
Sprawcy uciekli. Policja prowadzi poszukiwania.
No słyszałem o tym, to jest już bez kitu przesada niech sobie takie babcie spokojnie chodzą albo ze strzykawki, a nie wiadra!!!Z umiarem na starszych, z umiarem!!!
['] kur*a w Święta zginąc przez debili :/
ja to tylko laitowo i kulturalnie dzialalem z pistolecikiem na wode !
ja ze szklanka po domu
[b]Prawdopodobnie [u]niewydolność serca[/u], a nie - jak wcześniej sądzono - oblanie wodą przez grupę młodych ludzi było przyczyną zgonu 72-letniej mieszkanki Stalowej Woli - poinformował Paweł Międlar z zespołu prasowego KWP w Rzeszowie.[/b]
"Po dokładniejszym sprawdzeniu okazało się, że powodem śmierci mogła być niewydolność serca. Kobietę znaleziono w suchym miejscu. Miała wprawdzie mokry płaszcz, ale nie potwierdziły się przypuszczenia, że stało to się w wyniku ataku młodych ludzi" - powiedział Międlar.
Dodał, że policja bierze pod uwagę, iż przyczyną zgonu kobiety mogło być oblanie jej wodą przez młodych ludzi, ale jest to tylko jedna z wielu wersji.
No z ta babą to gruba faza.......a Pasiaki się wczoraj lały wodą grubo czy nie......???????........my wczoraj z ziomkiem na rynku .......uuuu laliśmy na rynku maniurki przyjeły najpierw piwko na siebie a póżniej wodą z kwiatków (porzyczony od kwiaciarek)uuuuuu............Pozdro
4 lata temu , w Nowym Targu w Lany Poniedziałek kilku chlopakow utopiłyo dziewczynę , wrzucając ją do Dunajca :-/ , zachłysneła się i kaput ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)