Witam Wszystkich Kibiców Cracovii Kraków :) Jestem kibicem Tarnovii :) A także zapraszam na nasze forum internetowe www.is.net.pl/~shady :) Mam pytanie czy to jest oficjalne forum Cracovii ? Pytam w ciekawości :)
Wiadomość zmieniona (27-03-05 17:06)
-
-
Kibice Tarnovii
Oficjalne.
Witamy i miłego serfowania na naszej stronce. Pozdro :)
POZDRO dla cracovii mamy na dzieje ze ktoś sie zjawi na naszych derbach bo my na waszych będziemy :D
:]
Pozdro :P
A na pytanie czy oficjalne to jest forum odpowiadam ze OFICJALNE:P
Tzn nie tyle co oficjalne ale wszyscy tu siedza;]
pisze sie Cracovii !!!!
Tarnovia_MKS:
Cracovia z duzej litery sie pisze , tak samo jak Tarnovia :)
jestem z Tarnovii i proszę o wykasowanie takiego tematu bo niedawno to juz było ze 4 podobne tylko ferment niepotrzebny, dzieciaki maja wreszcie komputery...
Aha I Serdecznie Zapraszam Kibiców Cracovii Na Stronę Internetową Tarnovii ==> www.tarnovia.tarnow.pl
Nie mąćcie chłopakowi w głowie. Forum nie jest Oficjalne. Jest niezależną prywatną własnością jednego (czy teraz kilku- nie jestem w temacie...) kibica który negocjuje z providerem miejsce na serverze i łącze.
Oficjalne forum nieczęsto sie zdarza. Ma je np. Korona na www.korona-kielce.pl
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)