"Często ludzie zadają mi pytanie: dlaczego? Dlaczego nie wybrałaś Wisły?"
:D No cóż odpowiedź jest szalenie prosta mieszkasz na Woli Duchackiej wszyscy twoi koledzy są za Pasami, od najmłodszych lat słuchałas o Pasach i meczach i wychowywałas sie w tym klimacie, dziwił bym się gdybyś nie "wybrała" Pasów a np. Hutnika :> (nie napisze Wisły bo niechce żeby temat przerodził sie w napinke) wtedy zaprawde nagłowił bym się na odpowiedzią na pytanie "dlaczego?" :) A tak w takim wypadku gadanie o genach, pierwszej jedynej miłości (chyba nie do końca tak jest popytaj kolegów :P sorry za złośliwość) jest tylko miłym dla serca pompatycznym laniem wody :) Rozumiem że do napisania tego zainspirowała cie po częsci tragedia Bartka którego jak wnioskuje znałaś, i pod sam koniec textu przemyciłas stosunek do tego "zdarzenia" ale tak naprawde szczerze mówiąc w sumie text jest o niczym, informacji tam malutko i jest o wszystkim czyli tak naprawde własnie o niczym... Do używania słowa pisanego talent jakiś tam masz ale tak naprawde po tekscie nie można zbytnio ocenic jak duży, rada napisz coś jeszcze ale konkretniejszego o czymś konkretnym opisz coś co przeżyłas (może jakiś wyjazd :>) lub określ się w jakimś temacie konkretnie wtedy będzie mozna tak naprawde ocenic czy masz talent czy nie. Chętnie poczytam :) I sorry za szczerość ( w niektórych kręgach uznawana za cnote :> ) ale jak zobaczyłem bezpodstawne lizanie po tyłku w tym temacie to troszke mnie to zemdliło :D, takie jest moje zdanie a co ty z nim zrobisz to już twoja sprawa. A i o tym pompatyźmie to wcale nie jest jakiś zarzut akurat wśród kibiców Pasów nie jest to coś rażącego a wręcz wskazanego :) Pozdrawiam :)
-
-
Brawo Maniurqa !
curve- "Jak nie zachwyca, kiedy zachwyca..." :)))))
Czytales Ferdydurke?? :))))
Ale zeby sam icek66 bawil sie w Pimke...
Ferencvaros , jak do mnieczy czytalem Ferdydurke, to pierwsze nie czytam ksiazek bo nie lubie :D a po drugie mnie to wogole nie rusza , z tym artyuklem to powinni zrobic naprawde art. w tym programie "urzekla mnie twoja historia" , ale nie wiem czy on jeszcze jest na antenie, co do maniurki to ja do niej nic nie mam bo rozmawiam z nia na gg raz na miesiac :P hehe , ale ten text mnie wogole nie rusza, nie zebym byl na nia zly albo cos bo nawet jej sygnaturke zrobilem :D ale jak juz pisalem ten text moim zdaniem zbedny , a wy sie tak tym jaracie, nie jeden nie dziesieciu ale conajmniej kilkudziesieciu kibiców Cracovii mialo bardziej urzekajace historie , np historia Los'a ktorą niedawno opisal liptoon , moim zdaniem bardziej powinna was interesowac niz ta ! , bo w sprawie Losa nie jest za ciekawie ( z tego co tam Liptoon napisal :) ) a maniurka ma luzik w domu nikt jej nie karze zrywac vlepek, nikt nie bierze jej szalików itp itd (chyba):/ a co dopiero zabraniac isc na mecz, ona nie musi sie ukrywac ze swoja "miloscią", wiec moim zdaniem na ten temat jest juz zbedna dyskusja dalej , pozdrowka Los i Maniurka ;]
hmmm... curve...
to co napisalem, to bylo generalnie po Twojej stronie :)))
Jakbys przeczytal Ferdydurke, to bys wiedzial. Tam jest fragment o ksiazkach, ktore wszyscy uwazaja za dobre, ale nie wiadomo dlaczego. I polonista domaga sie zeby zachwycaly, a wszyscy dla swietego spokoju mowia, ze ich zachwycaja :)))
To tak w skrocie...
no to dobrze:D tutaj tez wszyscy sie jaraja nie wiadomo czym :/ to dla ciebei Ferencvaros tez pozdrowka :P hehehhe
Text ładny aczkolwiek serio o niczym. Co druga dziewczyna z Cracovii miała podobną historię. U mnie w rodzinie są wszyscy za Wisłą i bla, bla, bla=)Maniurqa talent do pisania masz, ale postaraj się pisać artykuły bardziej "opisowe". Jeśli chcesz być dziennikarką sportową(tak jak ja=)), to musisz bardziej zwracać uwagę na konkretne szczególy, bo w tej dziedzinie takowe się liczą=)pozdrawiam i życzę sukcesów:)
Wiadomość zmieniona (27-03-05 13:15)
Maniurqa jak na poczatkujaca dziennikarke bardzo dobry artykulik.
Gratulacje malolato ;)
JeyJey napisał(a):
> Gratulacje malolato ;)
>
hahaha... i kto to mowi :P
kid Dobre :D:D hehehehe
curve - a Ty mnie znasz ze tak mowisz ?? :)
no z widzenia :D ale wiem ocb:D na sparingu z Radomiakiem dawales mi vlepke z Dąbia , obok Pasiaczki siedzialem ;]
Los..ja :| PrzeRZut:| heh pierwsze słysze :))))
Siekiera_motyka_bimber_szklanka wszytskie uwagi są cenne.Nie obrażam sie o to wręcz przeciwnie:)))Ja spróbowalam,wyszło jak wyszło...Na pewno nie popadam w jakiś zachwyt przy tych kilku pozytywnych postach...krytyka też jest mile widziana!
A ten temat jest bardzo niekonkretnie ,ponieważ temat w sumie ejst bardzo niekonkretny:)))) Jakbym to wszytsko miała dokładnie opisać co sie stało od tamtego momentu to...książka mała by powstała:P
Będzie okazja-może coś innego napisze.
Dziękuje za opinie także te negarywne.
Jey Jey anty dżentelmenie nie mówi sie do starszego gówniarzu;-)))
>cczytalem to wczoraj , i mnie to nie rusza, co mam powiedziec? "urzekla >mnie twoja historia" ? :/
curve jak zwykle bezposredni ... :)
curve - mogles sie chodziaz przedstawic :)
Wiadomość zmieniona (27-03-05 22:28)
monika(mentos) - tak wogule to na Łęcznej nie mowilas ze mi wyslesz zdjecie swoje ;) ???
najwidoczniej to nie ze mna wtedy rozmawiales ;) bo ja Cie dopiero poznalam na sparingu, gdy osobiscie wręczałes mi vlepe ... siedzialam koło curve :]
Wiadomość zmieniona (27-03-05 22:43)
A no pomylilem mecze moze :)
Ale wydaje mi sie ze nas Pasiaczka zapoznala na Łęcznej :)
Ah ta moja pamiec ;)
A co do fotek to maila masz w profilu ;)
Wkoncu musze pamietac twarze ktore znam :)
Znowu sobie czata robicie? JJ nie post pod postem, nie umiesz edytowac?
wlasnie, nabijacz postow :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)