Wybiera się ktoś do pracy zagranicę ??
Gdzie szukacie tej pracy?? w necie?? na własną rękę w danym kraju czy przez jakieś biuro pośrednictwa pracy (jezeli tak to podajcie na nie namiary:):) )
Może jacyś Pasiacy pracowali już zagranicą i podzielą się swoimi doświadczeniami z resztą forum.....
Czekam na wpisy
-
-
Praca zagranicą..........
Romper najlepiej to chyba by było mieć tam kogoś znajomego ;-)
Ale niestety nikogo nie mam.........
ja się wybieram do Szwecji ...
Tylko po znajomośći jechać bo tak na ślepo nie ma co jechać!!!A w internecie same wałki kręcą na ludziach, większość ogłoszeń to jakieś farmazony!!!
podstawowa strona z ogłoszenianiami o pracy w Londynie: [url]http://www.londynek.net[/url] - w większości korzystają ludzie którzy są już w Londynie i szukają pracy, ale zawsze można spróbować wcześniej ustalić i dopiero przyjechać. Oprócz tego wiele ciekawych i przydatnych informacji dotyczących życia w Londynie.
Ja jestem co roku w stanach mam tam robote zalatwiona ale to przez znajomych...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)