Jakis raport specjalny o chuliganach
-
-
Dziś 22:50 Polsat
A dokladniej?
Chuligani
Magazyn (Dokumentalny)
Polsat
Raport specjalny o polskich chuliganach, to próba opisania widzowi zjawiska swoistej moralności obowiązującej w środowisku ludzi uprawiających uliczną przemoc. Przed kamerami wystąpią między innymi sami chuligani. Oryginalną wartością reportażu są hiphopowe piosenki, pisane i wykonywane przez byłych bandytów. Utwory te stanowią unikalny komentarz do rejestrowanych na ulicach wielkich miast zdjęć.
www.polsat.com.pl
taaaaaa......
ciekawe...
qrde zeby moi rodzice nie ogladali znowu tego gowna bo mi juz zabronią na wszystkie mecze chodzic :/
haha dobre
eheh to bedzie napewno kolejny kicz o tym jacy chuligani sa zli i jacy z nich bandyci oczywiscie pewnie pokazane beda niesmiertelne ustawki noz kurwa rece opadaja jebaniw dupe dziennikarze szukajacy sensacji huj wam w dupska
dziwne to bylo.............
dobre ziomy z warszawki hemp gru elo dj decks
a tak na serio to nic nowego nie powiedzieli
hamer potwierdzam ... :/
tak coś pokazać i nie skomentować - i co z tego? drogi Polsacie!
w tym tygodniu byl artykul we Wprost i mam wrazenie ze to to samo bo mi sie ich wypowiedzi pokrywaly z tym co w artykule
[b]ZATOR[/b] (22) = wzor do nasladowania... bierzcie z niego przyklad ;)
Przegladalem teraz gazete z programem i nie ma wzmianki o tym :/
Bo to wczoraj było :)
oglądalem, nic specjalnego
Aaaaaa Zawiasa chwycilem :P:P:P:P to wszystko przez te swieta i super pogode :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)