WITAM. ZAPROPONOWAŁEM TAKI TEMAT BO TAK NAPRAWDE JESTEM CIEKAW JAK WYGLĄDA SYTUACJA NA LINI KRAKOW-ŁÓDŻ!!!
--CO SADZICIE O KIBICACH EŁKSY
--KTO WASZ ZDANIEM RZĄDZI W ŁODZI
POZDRO
-
-
CO SĄDZICIE O KIBICACH ŁÓDZKIEGO KS?
otóz zgody z lks-em CRACOVIA nie ma ale mysle ze gdyby ktos pojawil sie na meczu CRACOVII w szaliku lks-u to nic by mu sie nie stalo,nawet taka sytuacja miala miejsce na meczu w 2 lidze CRACOVIA:lks.
-o kibicach lks-u nic nie wiem choc chyba widzew ma lepszych ulras.
-kto zadzi w lodzi nie mam pojecia bo tam nie mieszkam ale w Krakowie zadza PASY!!!!!!
wrzo.ksc: "zadzic" to mogą pasy :D:D:D:D:D
na spikerce u nas na stadionie jeszcze wczoraj była przyklejona vlepa ŁKS-y... a ma już ponad rok czasu... i nikt jej nie ruszył... chłopaki od Was byli u nas na meczu w II lidze - zostali wprowadzeni przez nasze bramy i stali w miejscu gdzie normalnie siedzą kibice KSC - i nikt ich nie ruszył.
PS. Ja po II ligowej wizycie w Łodzi nabrałem ogromnego szacunku - jak w kolejce po kielbaskę i herbatkę wielki dryblas od Was przepychający się po hamsku... zobaczył że mam koszulke Cracovii - i mówi: kupuj pierwszy - jesteś gościem.
PS 2. Do tej pory mam w swojej kolekcji szalik upamiętniający zgodę pomiędzy naszymi klubami.
Czyli jak najbardziej pozytywnie o ŁKS-ie myślę :)
temat wałkowany tysiąc razy.....
"W Warszawie jest Polonia,a w Łodzi ŁKS! W Krakowie jest Cracovia,a obok miasto kłaj..."
Dalej to śpiewamy,jak nie na meczu to w gronie znajomych.Ja lubie ŁKS, jestescie wporzadku! POZDRAWIAM!
[url]http://www.hejlech.pl/forum/index.php?showtopic=516&hl=[/url]
Podobna sprawa !!
Wiadomość zmieniona (18-03-05 22:15)
Łks ok.Szkoda tylko że macie zgodę z resovią....
kiedys tak teraz nie!
szczerze to dziwi mnie ze tak na siłe musimy sie bratac z innymi..ja swego czasu miałem kłopoty w łodzi przez łks bo dowiedzieli sie ze za Pasami jestem;/ no ale kazdy ma swoje zdanie
a ja mam szalik łączony Cracovia - ŁKS :D
Ja lubie ŁKS, bardzo pozytywny klub :)
Stosunek do ŁKS-u raczej pozytywny, choć osobiście kibicuję Widzewowi. A jeśli chodzi o rządy w Łodzi, to rządzi chyba Prezydent? Kropiwnicki o ile się nie mylę...
TA ten temat jest wałkowany co jakieś 5 miesięcy, wszyscy wiedzą że jest pozytywnie i tyle na ten temat.
TYLKO ŁKS
mecz ŁKS-widzew w 2004 oficjalnie zostali zaproszeni kibice Polonii Warszawa i Cracovii , Byliśmy My, byliścieiWy pozdro dla ŁKS-u ,
Cracovia & Polonia
Nie przepadam...
Swego czasu ŁKS malo elegancko zachowal sie wobec warszawskiej Polonii, w czasie meczu z Legia...
A tak poza tym, to troche bardziej mi sie podoba Widzew. Wyrastal on w miescie, kompletnie zdominowanym przez kibicow ŁKS-u. Niezmiennie przypomina mi to historie kibicow Cracovii.
Bardzo lubię i szanuję ŁKS , szkoda że nie mamy z nimi zgody...........
JA TEŻ SZANUJE ŁKS POSIADAM ICH SZALIK..W DOMU ALE ZGODY BYM Z NIMI NIE CHCIAŁ POPROSTU SZACUNEK
Dokłądnie jak Verbatim szacunek dla ŁKS ale nastepneij zgody nam niepotrzeba. Temat powtarza sie już nieiwem który raz z kolei...
Tak jak napisał Slifer najpierw zajmijmy sie własnymi zgodami a nie robmy nowych
jeden , dwa , trzy , cztery , pięć , sześć , siedem , osiem , dziewięć , dziesięć ... MAŁO !
pozdro ŁKS ;)
a co do zajmowania się własnymi zgodami to przypominam o derbach Tarnowa !
Wiadomość zmieniona (19-03-05 14:34)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)