itsme: My możemy grać nawet z Gryfem Wejherowo i Pogonia Lebork, ale i tak kibicowsko zawsze będziemy przed Wami.A oto, że Arka spadnie do 3 ligi to się nie bój, nie spadniemy, a Was jak Ptak Wyru*** to będziecie grać z Iną Goleniów w 5 lidze Szczecińskiej.
-
-
Trzynac kciuki za Areczke
No i fajnie Ina Goleniow jest cool i wszyscy kibicuja Pogoni od nich - nawet pilkarze - cala 4 i 5 liga jest za Pogonia :) Ina gra z Pogonia Nowa w 4 lidze.
Dopiero 3 liga to schody tam duzo jest fanow od podziemnych pomaranczy :)
PS. My juz gramy z Ina Goleniow (Pogon Nowa - Ina G.) mecz byl dzisiaj :)
itsme: Twierdzisz, że w Goleniowie macie FC, a nie wiesz, że Arka w Wejherowie również ma FC, a więc skończmy tą bezproduktywną dyskusje na forum Cracovii.
No to na dowidzenia może moje 3 grosze....
Istme-
zastanawia mnie jedno, masz bardzo ładny podpis
Jeden Klub, Jedna Miłość, Jedna Wiara
POGOŃ SZCZECIN Tylko Dla Niej Chwała
Najpierw piszesz, że nikomu się nie sprzedaliście, że macie po prostu nowego sponsora itd itp, a potem piszesz, że My, czyli Pogoń Nowa gracie z kimś tam. Faktycznie jeden klub... Deja vu. Raz w tygodniu 2 liga, za tydzień 4-ta.
Prawda jest taka, że daliście się sprzedać. Przegrywać trzeba umieć, a wy najwyraźniej tego nie umiecie i po prostu aby zostać w lidze ukradliście klub kibicom Piotrcovii. Możesz pisać, że prawa do barw, herbu ma stowarzyszenie i ono je "wynajmuje". Ale na jedno tobie zwrócę uwagę, wszystko by było ok gdyby ta hybryda powstała w Szczecinie, ale wy po prostu podszywacie się pod klub z Piotrkowa. Teoretycznie- za dwa lata Pogoń znowu spadnie, wyżej będą np Tłoki Gorzyce. Właściciel tego klubu przenosi go do Szczecina, a kibcie traktują go jak swój. To się nazywa wierność.
Piszesz z dwojga złego, Ptaka niż Prokom. Tak się składa, że do wyboru mieliście z honorem grać w IV lidze (byłem pozytywnie zaskoczony, że PZPN się zgodził) albo Ptaka. Z dwojga złego wybrałeś Ptaka. O umiejętności przegrywania pisałem wcześniej.
A będzie tak. Jak za kilka lat Ptak was wydyma, to wszyscy nagle stwierdzą, że to nie była ta Pogoń, bo ta prawdziwa gra w IV lidze (obecnie) i znowu sprawa zostanie szybko rozwiązana.
I proszę nie porównuj Comarchu, Prokomu, Telefoniki do Ptaszyska. On czego się dotchnie to prędzej czy później niszczy, w przeciwieństwie do reszty.
A co do meczu.....
Szumne zapowiedzi jaki to stadion przyjazny całym rodzinom.
Siedzę sobie na trybunach i po 1 bramce słyszę "Arka to stara @!#$", po drugiej bramce słyszę "Arka to stara @!#$", po trzciej bramce słyszę (po chwili radości) "Arka szmato co ty na to", po 4 bramce słyszę "@!#$ Arkę", po 5 bramce "czy wygrywasz czy nie" hehehe. Żałośni byliście i tyle. Do tego frustracja i wkur...... w oczach tych co najbliżej nas siedzieli, gdy im tak ładnie machaliśmy i klaskaliśmy gdy do nas śpiewali. Podejrzewam, że w innych sektorach było tak samo. heheh. A wszystko to przerywane od czasu do czasu jakimiś przyśpiewkami o MKSie.
Oj daleko wam jeszcze do tej pierwszej ligi.
Na boisku byliście górą. To był nasz pogrom. Ale na trybunach to my wygraliśmy...
=============================
Tour de Ptak- wyścig trwa. Kto następny?
=============================
no ja trzymam kciuki za Areczkę, ale Itsme zwróć uwage, iż popieprzyły Ci się adresy www. Nie to forum.
Przyjedziecie meczyk sie odbedzie wygra lepszy . Ale jesli przegracie to bedzie to porazka z tak zwana przez was Ptacovia a to chyba wstyd ?? bedzie ?? :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)