Proszę o wpisanie tutaj kto z Was forumowicze siedział dziś w młynie nr. 2. Czy dzisiaj był dobrze oznakowany? Myślę że sektor z literką P (jak Pikniki ;-) ) na stałe może zostać naszym młynowym sektorem.
PS. Pełen szacunek i wyrazy uznania dla wszystkich ździerających dziś gardzioła. Doping był przesuper!
PS2. Nawet mały kaerecik był dziś w młynie 2 - kto był ten wie o co mi chodzi... [i](cyt)ej wyd...caj ole... ;-)[/i]
Więc w młynie byłem ja+2 nie netfani, fenix, Ro Man... kto jeszcze???
-
-
Kto z forumowiczów siedział dziś w młynie nr. 2?
ja bylem. Pierwszy raz od 95 roku tam siedzialem
ja bylem przez chwile, dzisiaj w ogóle bylem wszędzie, a skończylem na kracie...
Ja siedzialem po prawej stronie ławki rezerwowych Zagłębia z brzegu w białej podkoszulce PASÓW !!! Gardzioło pracowało ! W 2 połówce przeszedłem na 2 strone i żałuję że nie widzialem z młynu 2 wystrzelenia petard i tej zabawy pasiastej !
ja też, w 100% zgadzam się z kolegą Dementorem. z elementów rozrywkowych najbardziej efektowne było na dwie strony: Sędzia - h.... O ile nie popieram wulgaryzmów to jednak miało to swój "urok"...
należało się pajacowi
ja z powodu gardla nie siedzialem ani w mlynie 2, ani w 1.
tak trzymac byłem w młynie nr 2 tylko jednak trochę ostroznosci z tym młynem bo on jest za ławką przyjezdnych i aby komus do głowy nie przyszło jakaś głupota bo mamy po stadionie
Jeszcze Denona nie uwzględniłem, a też był z nami - sorki.
O Cracovio na 2 młyny - wyszło cudownie!!! A jeszcze miesiąc temu to nikt by nie przypuszczał że się nam uda!!!
Idę świętować...
Ja z Bartolem siedziałem na lewym skrzydle sektora "P"
Atmosfery takiej życzę sobie zawsze, nawet te kilka wulgaryzmów było dla przyprawy.
Superhity dnia:
Marcin ---------- Makuch
O Cracovio! (kilka różnych wykonań - nie podoba mi się "@!#$ pokonamy" -wolałbym nazwę drużyny)
Sędzia ---------------- Ch.
Niewypał:
Profesor --------------- Filipiak
brak : Paweł ------------ Misior
Swoją drogą to trzeba zacząć weryfikowac teksty na "hasło odzew", bo wypowiedzeć trzykrotnie Szczoczarz, Szczoczarz, Szczoczarz, wymaga chyba korepetycji w PWST.
Wydaje mi się, że lepiej by młyn 2 dawał hasło- dużej trybunie. Łatwiej będzie sobie wybrnąć z trzysylabówek i "brzęczyszczykiewiczów".
Poza tym jak się przyglądałem to w układzie hasło - młyn 2 a odzew - duża trybuna, w odzewie brało udział dużo ludzi z prawej strony od tunelu a tam są jeszcze niewykorzystane pokłady.
Najfajniejsze jednak było, że w II połowie ciężko było stwierdzić, kto tym naszym młynem dowodzi - wszystko szło na superspontan.
A, byłbym zapomnniał i leciało też nmasa pieśni, które powoli obrastają kurzem - stare dobre kawałki...
Profesor ------ Filipiak
to brzmi żałośnie. Na mój gust.
Sędzia ------ Ch.
Totalna spontana - tak trzymać
A na marginesie. Dziś byłem raz pierwszy na Cracovii. Powaga. Nie wstydze się tego - wręcz przeciwnie. Było fajnie :)
Tylko jeszcze jedno dodam. Te k***** w przyśpiewkach. Po co to? Dzieciaki były od Focha.
co do dzieciaków,
przezabawna historia
po meczu wychodzila rodzinka: rodzice (30-35) i synek (3-5) w szaliku Cracovii...
byl zachwycony i darl się na cale gardlo:"Cra-co-via", "Pol-ska", "Wis-la"!
przy ostatnim okrzyku skarcil go tata: "ty, tego tu nie śpiewamy, bo cię więcej nie zabiorę"
klaros: masz rację, w pierwszej połowie jeszcze mieliśmy krótkofalówki do komunikacji ze Świstakiem, ale w drugiej gdzieś nam się zapodziali Opravcy (wraz z krótkofalówką :-( ), którzy przyszli nam pomóc, myślę że z meczu na mecz będzie nam wychodzić coraz lepiej (oby!!!) i za niedługo do naszego Piknik młyna będą się dołanczać jeszcze inne Pikniki w których drzemie jeszcze przeogromna siła gardziołów :-) Jak na drugi mecz z młynem 2 to wg. mnie wypadło przesuperowsko, postaramy się na KSZO jakoś jeszcze lepiej to zorganizować, może uda się dla każdego przygotować wydrukowany śpiewniczek oraz teksty na "druga strona odpowiada" i postaramy się wcześniej ustalić które hasła zaczyna młyn 1, a który młyn 2.
PS. Mam nadzieję, że dzisiaj młyn 2 był dobrze oznakowany i kto miał trafić to trafił.
[b]JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH, KTORZY PRZYŁĄCZYLI SIĘ DZIŚ DO MŁYNA 2, DZIĘKI CZEMU STWORZYLIŚMY NIEZAPOMNIANĄ ATMOSFERĘ NA MECZU!!! [/b]
Oznakowanie było bomba! Krótkofalówki zdały egzamin koncertowo, czego dobitnym dowodem było na dwa mlyny, Sędzia?-----ch... .
Akórat wracałem z młynu dwa na jedynkę, i przechodzilem za prawą trybuną, ludzie mało z krzesełek i ławek ze śmiechu i wrażenia nie pospadali!!!
Już nikt mi nie powie , że nie jest coraz lepiej!
Brawo Świstak! Gość się wykreował na lidera co się zowie, i chwała mu za to!
Wogóle kurcze jestem pod cholernym wrażeniem.
Tak, oznakowanie młynu, atmosfera, doping wszystko OK.
..." i za niedługo do naszego Piknik młyna będą się dołanczać jeszcze inne Pikniki w których drzemie jeszcze przeogromna siła gardziołów :-)"..
Święte słowa Dementora, tylko pikników nie można zachęcać do dopingu tak jak to robił spory facecik siedzacy na samej gorze Piknik Młyna. Mianowicie podczas próby uruchomienia "fali" darł się na pikników ... "ruszcie @!#$" , "dać wam viagry" - czy coś w tym stylu. Sorry to nie jest dobra metoda.
także z wami byłem i bede w młynie nr 2
Nio im w koncu bylem... Najpierw wybylem na druga strone po kartki.. a pozniej do mlynu dwa... stalem na gorze.. z kurtka na ramieniu.... hm... kojaży mnie ktos?
A jakże byłem, dopiero głos odzyskuję, niestety na KSZO nie dotrę
Janczer
Byłem .
Najlepsze to Sędzia-------h...
Najgłupsze /niewiem co to za debil to wymyślił / to Profesor------Filipiak / nawet te debile z gts-u nie śpiewają o Cupiale piosenek a my śpiewamy/
A brakowało: Wisła-------------ku....a.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)