Pewnie north wszystkowiedzacy, ksiego wiedzy i madrosci, ty wiesz wszystko najlepiej :P
-
-
Transparenty,pochód
pudło :)))
Masz na mysli takie tekturowe? to by sie zgadzalo, puste w srodku;)
REKSIO
Gdy wieczorna gwiazdka na niebie zaświeci
reksiowej wizyty oczekują dzieci
Wnet się na ekranie pies wesołek zjawi
swymi przygodami uczy nas i bawi
Autor: north (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 13-03-05 19:50
TYLKO WISŁA TS
Może nie pisz nic o sprzęcie bo my go tak samo używamy.
A jeśli jesteś przeciwko to zacznij od nas a nie od kogoś.
To taka prośba.
napisz to na Waszym forum...
Marcin - jakie pudło ?
Ferencvaros w jakim temacie mam to napisać na naszym forum.
Pozatym sorry ale wogóle udział w tym temacie od pewnego czasu trochę mi śmierdzi.
Pełna tolerancja dla kurwiących na lewo i prawo typów, nie rzadko gnoi.
Żenada.
north- masz racje.
Nasze forum dzis sie zjebalo juz calkowicie.
W jakim temacie??
A chociazby w takim, w ktorym dyskutowalem z Twoimi kumplami, i raczyli mnie np skojarzeniami z forum Legii.
Juz wiesz w jakim??
North, ostatnio cos szybko sie wkurzasz i latwo cie z rownowagi wyprowadzic. Czyzby to mialo z wiazek z tym ze otoczka waszego klubiku zaczyna smierdziec?
I nie dziw sie ze sobie jaja robia, przynajmniej ja :D
Wiadomość zmieniona (13-03-05 22:16)
Poznaniak
Przeczytaj sobie cały ten temat.
Sprawdź kto tu więcej nerwów zjada i żółci przelewa.
Wtedy spytaj autorów tych wiele wnoszących postów czy im coś śmierdzi pod nosem że się tak wkurzają.
Jakims dziwnym trafem sie sklada ze go przeczytalem. I nie chodzi mi tylko o ten temat ale tez o inne w ktorych szybko sie wkurzales. North, czyzbys mial jakis problem? Wygadaj sie to podobno pomaga :P
no z zakolami......
.............wcale nie są spore...;)
Poznaniak
No i co ja ci mam odpisać.
Naprawdę nie chce mi się przekomarzać, mam inne zajęcia.
Jak nie mam niczego do powiedzenia w danym temacie to nie pisze i tyle.
Swoje już napisałem, rzeczowych postów jest mikro, bez odbioru dopóki nie napisze ktoś czegoś sensownego (spodziewałem się ze zripostować powinien Pastor bo do jego wpisu się głownie odniosłem)
Wislackim psom na tym forum mowie NIE!
NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sam się głąbie wpisałeś na naszym
mozna sie było spodziewac predzej czy poznej odpowiedzi na nasze transparenty ale liczyłem ze wislacy zrobia to z klasa tak jak to o derbach..myliłem sie cały mecz to zenujace bluzgi na nas ..a to niby my mamy kompleksy;D
lol
KSC-RUDAWA: Cały mecz?? Bo o ile pamietam to tylko w pierwszej polowie kiedy wisialy transparenty i podczas ich sciagnia. Ale moze byles na meczu i wiesz lepiej (A moze jestes naszym kolejnym TV fanem)? Tak to Wy macie kompleksy, wystarczy tylko zobaczyc ile tematow na tym forum to tematy o Wisle... Panowie strasznie latwo sie Was wyprowadza z rownowagi. "Macius! Umyj rączki" ;)
Pozdrawiam
WKD zobacz na swoje forum fan kluby widma,uprzejmie donosi itd nie chce mi sie wymieniac u was tez jest sporo tematow o nas.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)