To ścierwo nawet w Krakowie sie rozpleniło. Jeszcze jednej kobiety lekkich obyczajów nam brakuje.
-
-
Co z meczem Legia-Pogoń??
Nie wiem czemu mieszaja w to nazwe naszego kochanego miasta skoro to "paka" jakis przyjezdnych buraczkow . Zdecydowanie likwidacja!
Hamer ! Namierzyć następnie zlikwidować to gówno! to ROZKAZ!:)
KsC Qr2n0w..............rozkaz wykonany w całej rozciągłości panie generale:-)
kordelksc napisał(a):
> To ścierwo nawet w Krakowie sie rozpleniło. Jeszcze jednej
> kobiety lekkich obyczajów nam brakuje.
>
Spokojnie ;)
My mamy swoj FC w Bialymstoku :P
To może sie ktos tam zalogowac na ich forum napisac ze jest z kraka i takie tam i podac nr gg i jakos ich "namierzyć" i im flage zajebać!!
aleś to rozkminił .....
Tylko teraz nasowa sie 1 pytanie:
Kto sie tego podejmie ?? ;)
ja moge z kolegami, ale zalezy ile placicie? :))
Duże problemy Idei ze sponsoringiem polskiej ekstraklasy
[12-03-2005 18:33]
Legia Warszawa zbojkotowała we wczorajszym meczu tytularnego sponsora ekstraklasy - Ideę. W czwartek grupa G-4 (Legia, Wisła, Groclin i Amica) zbojkotowały ligowy kontakt sponsorski z siecią Idea. Wymienione, najbogatsze kluby w liście do PZPN oświadczyły, że nie będą eksponować na swoich stadionach nazwy nowego sponsora. Również na strojach piłkarzy tych zespołów miało nie pojawiać się logo Idei Ekstraklasy. Wspólnym rzecznikiem prasowym grupy G-4 został Jerzy Jurczyński z Wisły Kraków, której sponsorem strategicznym jest sieć Era. Również prezes Cracovii wyraził chęć dołączenia swojego klubu do grupy G-4.
źródło: Przegląd Sportowy
no to ciekawe, G-4 czy juz G-5?
no t juz po fan - clubie Hamer zawsze rzetelnie wypełnia rozkazy:)
sie wie ...bo ja taki sumienny jestem:-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)