no to z pewnascia byli: Karvin i TD ;)
Wiadomość zmieniona (10-03-05 11:30)
-
-
Cracovia na trzecim miejscu
50% racji
Karvin: jest byles tylko Ty - 34%
a jesli tylko TD - 66% ;)
To snajperodra - ty ponoć kumaty ziomku cos ci rzekne.
Otóż pisząc jakieś brednie o zapracowywaniu sobie na szacunek itp - skieruj te słowa równiez do siebie i swoich postfaszystowskich młokosów ok?
Czym takim wielkim jest Odra, że Zagłębie musi sie BARDZO starać na wasz szacunek?
HAHA.. nie rozsmieszaj mnie koleś.
Majaczysz coś tu na ocej stronie a mógłbys napisać na oficjalnej stronie Zagłębia. Ale nie wpadłeś na to, bo ci zabrakło ikry by pożalić się wprost, prawda?
Myślę, że jestes zwykłym nurkiem a jak chcesz to zawiązuj zgody z kim uważasz, hehe.. Może z Cosmosem Nowy Jork, hę?
To nara żałosny volksdojczu.
worek worek......
co ma piernik do wiatraka. jak mozna zawiazywac zgody na internecie, masz goraczke ?
dokonalem wpisu dwoch postow poniewaz to sa FAKTY. zobacz na stronie Odry - Forum i zapoznaj sie z wynikami. Po drugie nie wiem dlaczego tak ladnie starasz sie mnie obrazac ? worku, poniewaz bylem jednym z tych ktorzy zalozyli zgode pomiedzy twoim klubem ( worku jeden ) a Odra Opole w latach 80-tych, gdy Ty jeszcze moczyles sie w pieluchy. Jezdzilem na mecze Odry do Lubina, jak rowniez u boku Twoich ziomkow i Zawiszy oklepywalismy Pogon Sz. i Gornik. Ale co ty z tego mozesz wiedziec skoro nie rozumiesz co czytasz.
Dodatkowo zauwazylbys na stronie NC ze Zaglebie Lubin przez trzy lata przesunelo sie na czwarte miejsce w tabeli, co jest wynikiem bardzo dobrym i o czym z zadowoleniem wspomnialem w swoim komentarzu. A ze odwiedzilem strone Cracovii i powiadomilem ich o tym, to chyba nic zlego. Wszak i Ty tutaj siedzisz !!! I co, mam napisac zawiazujesz zgode ? haha . Na drugi raz pomysl dwa razy zanim zaczniesz szczekac, bo tylko wsciekly pies gryzie swoich i nalezy go uspic jak najszybciej.
Kibicow Cracovii przepraszam tylko, ze dyskusje na temat Odry i Z.Lubina dokonuje na ich stronie. Co w koncu Was napewno gowno obchodzi.
PS
Jeszcze jedno worku, na stronie Zaglebia jestem bardzo czesto i zauwazylem, ze rozpoczeliscie na wzor mojego qiuz ( trwa juz trzy lata) swoj wlasny zmieniony na "najbardziej znienawidzone kluby". Komentarze do tego tematu sam sobie poczytaj.
Pozdro od volksd. czy jak tam sobie chcesz internetowy hoolsie
Heh snajperodra...
Ty jakiś wielki działacz jesteś tylko nikt o Tobie w Lubinie nie słyszał..
A może pomyliło ci się coś (od nadmiaru procentów?) i być może zakładałeś zgody z Zagłębiem ale Sosnowiec wielki działaczu?
Coś tu tanią frazesologią zalatuje od ciebie.. i włazidupstwem koleżko sympatyczny.
Aaaa... i tak na marginesie kiedy Zagłębie w latach 80-tych klepało Górnika?
Może znasz jakąś inną historię? (Archiwum x?)
Poczytaj jeszcze troszkę do poduszki o zgodach (ile trwały, itd..) zamiast stać w bramie, ciągnąć tanie bełty a potem na necie snuć marzenia, ok?
Mimo wszystko pozdro.
Te chyba pomylilem forum!!!!!!!!
Wiadomość zmieniona (12-03-05 10:20)
Do snajperodra (swoją drogą kto cię tak przechrzcił?) :
Jak widać serfujesz sobie luzaku po tutejszym forum i nie za wiele masz do napisania (powiedzenia). Nie wzruszają mnie Twoje bezdennie głupie uwagi, jakimi "popisujesz" sie w innych wątkach ale cóż... widocznie odkryłem jakąś prawdę o Twoich "zasługach" (hehe) na polu dopingowicza.
Masz z tego powodu niepohamowane poczucie zrobionej Ci krzywdy i reagujesz złośliwie i nerwowo, heh. Wydaje mi się, że jesteś młodym chodzącym kompleksem a nie starym zgredem, który oklepywał tych czy tamtych.. i powiem Ci, że to nawet lepiej gdyż w innym wypadku jakiż byłby z Ciebie wtyd i polew zarazem :)
P.S. Bywaj Snajperze. Życzę Ci Byś mniej celował w nalewki a więcej trzeźwych myśli zostanie Ci w kasku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)