Panowie ja nie chcę się kłucić z Wami !! Ja mieszkam na osieldu gdzie są ludzie 95 % za Cracovią, Oni mnie szanują ja ich szanuje i jest spoko !! Wiec wiecie chce sobie pokonwersowac na waszym forum....znam Wielu Pasiaków, Wiślaków wiecej ale szanuje Pasiaków (niektorych) bo naprawde są zajebistymi ziomkami !!
pozdrawiam wszystkich ktorzy są w porzadku, ale nie tych ktorzy pocieli moich kumpli i zabili Ś.P. Fudzina !!
-
-
AKTUALNY PODZIAŁ W NOWEJ HUCIE
ja sie wypowiem za siebie tym razem :D:] i w starej hucie sa osiedla pol na pol ale hutnik przewaza :>
Ps. ŁOWCA ŁOWCÓW - czy jestes z 2 pulku :>?
Wiadomość zmieniona (15-03-05 10:59)
Nie nie jestem z 2 Płk....a co??
Ha Ha !ten podzial miazdzy kopule!Zesławice sa za Hutnikiem,Na kolorowym jest tez wisla,o cracovii tam to wogole nie slyszalem.A SH 04 To dzieci spod trzepaka.z nich tacy chiligani jak z leppera papa smerf.a co do ustawki to nie byla ona o kluby tylko o osiedla.fakt jednom osiedle jest za hutnikiem a drugie za ksc.A wygralo os.za hutnikiem
zbanowaliscie juz Szybe? :D
co do podzialu to troche kulawy, chociazby na pierwsyz rzut oka w Centrach abcde napisane hutnik/cracovia, to cracovia to chyba na sile tam wciskane, centra to hutnik i nie ma co tutaj farmazonić.
Stoki wisla/cracovia? raczej sama wisla, na handlowym tez jest paru wislakow, cienista - wisla, kazimierzowskie jest osiedlem w 100% za wisla od zawsze
7 dni później
Siemka Pasiaki ... :P
Jest na tym forum ktos z Albertynskiego ??
To na Albertynskim są jeszcze kibice Cracovii? :D
WKD: sa jeszcze ;)
to w Krakowie sa kibice wisly ????? qrwa no niemozliwe:/ dom opieki spolecznej :D
nie ma przecierz osiedli 100% cyzstych od kibiców innej druzyny , na kazdym osiedlu jest jakis jeden "obcy" :P herhe
Bez sensu takie tematy, przecież wszyscy wiemy jak jest na tych osiedlach, poza tym na każdym osiedlu są jednostki za wisłą jak i Cracovią.
Mysle zresztą że większość wie jak jest :))))))))
Pozdrawiam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)