Łowca Łowców ten nick powala mnie na kolana debile :D
-
-
AKTUALNY PODZIAŁ W NOWEJ HUCIE
Łowca Łowców napisał(a):
>
> JH 05'
>
Czyzby kolega zalozyl jakas bojowke internetowa :> ??
Podejrzewam, ze Jude Hunters. Strzezmy sie i uciekajmy w poplochu! LUDZIE PANIKA!
Ja juz zmieniam ksywe i w ogole uciekam z kraju.
Los: JH'05 znajdzie Cie wszedzie
KSC ENHA wiem wiem ze w wiekszosci mlodzi nie przerzuty(sam mieszkam w starej hucie)ale takie osiedla jak szklane domy to naprawde dla mnie egzotyczne doznania:Da co do tych wyjazdow to widze ze narazie nie ma tego narybku tak duzo:)
Na Oswiecenia tez jest kilku Wislakow ale ja niepisze ze to osiedle jest podzielone...
GRZECH hehehe no szklane domy to wioska taka mala :D no ale wiesz jak jest tam z 30 typow na calym osiedlu to z 22 jest za craxa ... ale masz racje
4 bloki buda z kwiatkami buda z drozdzowkami ... no i salon ery :D
no i najwazniejsze.. Bajmot ;-)
KsC*eNHa jestes ze Szklanych domow?
nieee
a skad? moze z Hutniczego bo piszesz,ze tam jest pol na pol :0
taa dokladnie :)
ale dobra koni9ec tych prywatnych rozmow wkoncu to temat o innej tematyce :>
heheh to mowisz ze ilu was jest na Hutniczym? skoro pol na pol to chyba ze 20? hahaha
edytuje zeby nie nabijac wiecej postow
kolego jestes niepowazny piszesz cos o blisko stu osobach ze starszej czesci Huty,a teraz zaslaniasz sie,ze 'nie o tym jest temat'
temat jest o podziale NH,wiec pytam sie ilu was jest na tym hutniczym,bo twierdzisz ze jest pol na pol,a moim zdaniem pierdolisz glupoty, po prostu klamiesz (tylko po co ? w jakim celu? ), chuj wi moze nawet nie jestes z Hutniczego skoro takie rzeczy piszesz.podobnie twoj kolega ktory zalozyl temat,wg niego starsza czesc Huty jest podzielona na KSC i HKS,ba z przewaga tych pierwszych.przeciez na calym PC (Plac Centralny jakbys nie wiedzial,jestes w ogole z Nowej Huty?) kibicow Cracovii mozna policzyc na palcach jednej reki,ale w zaden sposob nie mozna mowic o jakims podziale ktorego kolwiek z tych osiedli (abcde)a tym bardziej przewadze waszej (KSC,ciekawe czy ty w ogole za Cracovia jestes hehe)
Wiadomość zmieniona (12-03-05 15:11)
ale dobra koniec tych prywatnych rozmow bo nie do tego nawiazuje temat :>
LOLEK ale zes mi PYTAJNICK po bracie pojechal :] . na pc rzeczywiscie policzysz ich na palcach jedej czy dwoch rak :] ale w osiedlach jest podzial a CENTRUM B jest tego zajebistym przykladem przejdz sie po tym osiedlu zobacz napisy zobacz vlepy :] a na hutniczym to w sumie z ksc i hks jest z 30 OSOB !!! (male osiedle jesli chodzi o ekipe obu stron) i w tym przypadku jest pol na pol ale hutnik sie liczy tutaj znacznie . POZDRO
poza tematem..... a ta "Kulturka" to z którego osiedla... może Pasiatego?
Chcialbym wiedzieć dlaczego w tym podziale nie uwzledniono os.Górali??? GÓRALI 98% CRACOVIA,2%HUTNIK!!!!!! ZERO (Z)WISLY!!!
...TO TE DWA OSIEDLA LEPSZE NIŻ CUKIERKI WEDLA:KRAKOWIAKÓW I GÓRALI TU SIĘ WYCHOWALI...
TD moze i z pasiastego tylko sie nie woze,ze Hutnik rzadzi,albo gdzies jest pol na pol jak jest jakas garstka osob itp
KsC eNHa no wlasnie o to sie rozchodzi ze poza tymi wlepkami i napisami to tam nic/kogo nie ma.
Wiadomość zmieniona (12-03-05 21:20)
e tam od razu ktos tam rządzi... stara huta to inny klimat.. nie ma kto rządzi raczej wiekszosc anty wisła.. a kto hks czy ksc to juz inna bajka ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)