Szyba to przerzut?:)
-
-
AKTUALNY PODZIAŁ W NOWEJ HUCIE
TAK=/
OK już spadam
POPROSZĘ MODERATORA O USUNIĘCIE MNIE Z FORUM.
Wiadomość zmieniona (10-03-05 22:08)
słoneczne - (tam chyba wymyślono alkohol) - anty wisla ;-)
urocze - kiedys widzialem gowniarzy ktorzy machali szalikami wisly w bramie do ludzi a potem uciekali do klatek, bąki <10lat teraz tam pobazgrane na murach Cracovia itp itd... to jak wszedzie ;-)
szklane domy - nigdy nie wiedzialem co tam jest chociaz mieszkalem obok... 5 blokow, kosciol i buda z soczkami... no przepraszam teraz to ping pong bar.. ;-)
reszta osiedli w kolo wymieszane HKeSy z KaeSami raczej w szaliku TeeSu sie nikt nie pokazywal chyba ze jakis kamikadze ;-)
tak w sumie to nie ma co wyliczac i głupi temat ;-)
Albertyńskie Albertyńskie CRACOVIA!!!!Tam się wychowałem od małolata i Pasy to moja wiara ......choć teraz na Płaszów przesiedlony[ach te koleje losu].....Dla wszystkich z 2X-L ''''''Cała Polska Hałas oooooo WIELKIE SH''''
Kura co to jest to SH bo ja to tylko widze na murach i blokach ale zeby cos oni robili to jakos nie widze narazie :P
Taka sobie Bojóweczka Ponoć mieli ustawke z hutnikami:)
SH to sekcja sprinterow z Albertynskiego. Ponoc wybieraja sie na Olimpiade do Pekinu. :))))
noo kolega z bloku zrobi podzial huty :D jaja :P ... aha i podpowiedz ... szklane domy 70% pasy - ... ksc-hks ... tam jest no i centrum a c e duuzo hutnika pasow kilka kilkanascie chlopa ... hutnicze sporo craxy 50/50 ...
pozdrawiam
heh to mieszkam w hucie i nie wieidzialem ze szklane domy,hutnicze itd za wiekszosc pasow:D:Dszybko to sie zmienia cos...tylko jestem ciekaw jak to wyglada jakosciowo albo kwestia wyjazdow...:/wydaje mi sie ze slabo:/
grzech zmienia sie zmienia i na pocieszenia mlode pokolenie wyroslo w wiekszosci nie przerzuty :D ... a na wyjazdy slabo jest rzeczywiscie tylko na miejscowe mecze sa wbitki ... pozdro
u malolatow z wyjazdami zazwyczaj slabo co nie znaczy ze ze starej huty nie jezdzi delegacja na wyjazdy... jezdzi i to spora ale nie zawsze w grupie bo trudno zeby z kilku(nastu) osiedli wszyscy jechali razem tak jak np z jednego duzego osiedla..
dokladnie w starej hucie albo osiedle sie zbiera lub kilka sasiednich i ekipa nie przekracza 100 osob czesto ... a z polnocnej huty np piastow oswiecenia 1000lecia to 100 osob to z jednej takiej oski jest ... 100 i wiecej nawet
Chłopaku zjebałeś masakrycznie to !! Dywizjonu Cracovia....hehehehehehe śmiać mi sie chce !!
W Całej Polsce Dobrze Znani To Wisełki Chuligani
JH 05'
Buahahahahahhaah:D
Wlasnie i mam jeszcze do Was jedno pytanie co to kurwa jest SH 04' ?? Zawsze się zastanawiałem... I słyszałem że to jest bojóweczke Shark's Hunters...dobrze myśle?
Striters Hooliband:) Mniejsza z tym. Idź Łowco na to swoje Dywizjonu Pochuliganić:)
:D Zajebisty podzial, tylko gdzie ta Cracovia i Hutnik na Dywizjonu 303?? Hahahah. Dzieki za poprawienie humoru ;)
NET HOOLS :>
Jest tam kilku Pasów, ale Ty przecież wiesz lepiej.
Srebrnych Orlow- Cracovia/wisla
Wiadomość zmieniona (11-03-05 17:41)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)