Pisze ktos z Was w tym tygodniu maturę próbna ???? Bo jeśli tak i ktoś znajdzie na necie pytania na polski lub inny przedmiot niech da znać:) Bo przed próbnymi zawsze były "małe" przecieki.....
-
-
Matura próbna
matura... never more
ja jutro pisze..
i...
i nic nie napisze!!
w piatek z majcy i tam to juz sobie cos popisze...
ja pisze... a po co CI tematy??:> przeta to próbna.....;/
W Naszej Kochanej Gazecie WYborczej sa;-)
Potrzebuje tematy bo polonistka bedzie wpisywała nam oceny z tego wiec pasuje to zaliczyć...
ja i tak nie zalicze a ide zobaczyc ile umiem
ja tesz jutro i tesh nie umiem zbyt dużo!!!
Jutro myśle że cokolwiek napisze.Gorzej będzie w piątek z geografia bo z tego kompletnie nic nie umiem !!!!! Więc nie wiem czy wogóle pójde, czy jest sens...
Wiadomość zmieniona (09-03-05 22:07)
buahaha Matura to pikus :D
Wiesz nie wiem czy sie myle, ale chyba próbną maturę wymyślają nauczyciele z danej szkoły i nie jest ona taka sama.Przynajmniej ja tak miałem że tematy były układane przez nauczycielki z mojej szkoły, a dopiero główna jest układana taka sama.
I tak Łukasz_KSC miazdzy:)!!
Tylko tak nie napisz na maturze:)
pozdro i powodzenia chłopaki i dziewczeta!!
Ja z próbnej 1,1:) a cała zdałem:P w sesji letniej:P
Ja malo wiem i watpie w to ze duzo napisze jutro ale zawsze warto zobaczyc jak to jest :)))
no ja już po!!! nawet łatwe było pisałem 1 temat:)
ja tez pierwszy temat!
Pobralem 4 katki czysate oddalem 4 kartki czyste!:P
az tak zle nie bylo...!
Dobry motyw bo kupilismy dzisejsza wybiorcza nauczyciela.. jeden wyciaga plakat Cracovii i z takim niesmialym tekstem "Cracovia Pany"
:):):)
a ja sobie wczoraj ogladalem mature z geografii ktora moj nauczyciel mial do skserowania :] bez obaw Lukasz_KSC nie jest az taka zla :)
napisałem 6,5 strony ale nie licze na pozytywna;]
Ja pisałem dziś temat 2.Napisałem na około 5 stron i myśle ze cos z tego będzie.A jutro na geografie i tak nie ide !!! Nawet jesli nie mam sie czego obawiać :) Wiem że nic nie umiem więc nie mam potrzeby sprawdzenia sie !!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)