Lipton napisał:
Tu bardziej chodzi o zwyklych "wandali" i tych pseudochuliganow,czyli malolatow w bluzach pit bull,wazacych 45kg i chcacych sie pokazac kim to oni nie sa w gronie znajomych w autobusie...( ale nie tylko o nich)
i tu sie z Tobaa zgadzam czlowiek jak jest w grupie to czuje sie bezkarny mysli ze mu wszystko wolno a taki malolat tymbardzije przeciez jemu nic nie zrobia bo co mozna zrobic 10 czy 12latkowi jak a autobusie jedzie grupa 18 czy 20 latkow wiadomo kto za to odpowie;/
poza tym zadymy zawsze byly sa i beda nic na to nie poradzimy zawsze trafi sie jakis wariat ktory jednym glupim wybrykiem zniszczy dobry wizerunek innych
-
-
Do wszystkich Pasiaków!
Niestety. I przez takich "hools" nie tylko ja mam problemy, napewno wiele innych osob ma niepotrzebne sprawy w sądzie itd.
LOS czlowieku szacunek dla ciebie za wytrwalosc mimo sprzeciwow twoich rodzicow ... wiesz kibic zawsz epozostanie kibicem i bez wzgledu na jakies tam "ale" kogos robi swoje ... pozdrawiam cie
dobrze ze słuchasz rodziców i wogóle ale według mnie jak bys chciał to byś chodził i koniec kropka!:)
No to masz jakieś głupie "Według mnie" bo jak Ci pisze, ze jak cos zrobie to mnie z domu do ojca wyzrzuca to wiem co mowie. Moze u Ciebie jest/bylo inaczej, nie kazy ma tak samo w domu.
I sory bez urazy, ale mnie juz nosi:)
Wiadomość zmieniona (11-03-05 21:59)
Los-wielki szacunek mialem podobne problemy 20 lat temu,ale bez brata.tak czy owak szanuj swa Rodzine.jeszcze wszystko przed Toba.ja tez nie pojde na derby,bo siedze zagranica i akurat wtedy mi praca nie pozwoli(w ub. rundzie z samolotu wpadlem na mecz z amika i pomimo porazki bylem szczesliwy i wzruszony).
teraz marze by zobaczyc cos na zywo wiosna.
takie zycie.na odleglosc tez sie da kibicowac.
mysl pozytywnie
Wiem, że da się:) Robie to w lidze co tydzień;] i dziś wieczorem tez...:)
Los,
jeszcze ci to zostanie wynagrodzone.
powodzenia
4 dni później
Z tego co wiem to dzisiaj miał być przełomowy dzień,nic nie piszesz Los.
Opowiadaj! Bo jestem ciekaw czy jest bene.
Lippi: bo to ma byc niespodzianka ;)
Denzi: proszę o kontakt na maila: [b]dementor@cracovia.org.pl[/b] - przyślij mi maila testowego - odpiszę w nim o co chodzi.
z mojego pewnego info wiem że Los bedzie na dzisiejszym meczu :)))
a więc dla chcącego nic trudnego !
Wiadomość zmieniona (18-03-05 13:04)
Przykra sprawa Los.....twoj brat strasznie nawalil. Ja sam mam 20 lat i mam brata w wieku 16....on bardzo chcial chodzic na mecze Craxy ale jak sam wiesz...rodzice mowia "NIE" bo kibice to sami huligani i.t.p. Nie powiem.....sam mialem obawy o mlodszego brata ale mimo wszystko HUKNALEM Z GRUBEJ RURY do rodzicow ze gadaja straszne bzdury i ze czy tego chca czy nie, to biore brachola..i bede go pilnowal poki nie podrosnie. I udalo sie....w tym momencie on sam moze jechac jesli ja nie dam rady....byleby tylko uwazal i nie wdawal sie w bojki po meczu. I jest LUX....przykra sprawa ze twoj rodzony brat sie na Ciebie wypial...:/
Ej:) dzięki waszym staraniom, Liptoonowi i komuś jeszcze dziś ide na mecz! Jesteście zajebisci:D Ciesze sie, ze to wlasnie PASY tacy są:) Do zobaczenia w młynie i Bardzo Dziękuję TYm, Którzy Pomogli:)
Mission accomplished ;)
i tak miało być :)
> Mission accomplished ;)
tylko w jednym przypadku, a reszta ;)
> i tak miało być :)
:D
Zobaczymy Los jak bedzie 7 maja ;)
nie znamy sie Los ale nawet nie wiesz jak sie ciesze ze mogles bys na tym meczu ! Dzieki Pasiaki za Pomoc Losowi :) jestescie niepowtarzalni ! byle tak dalej
No widzisz Los....Pasiaki zawsze daja rade....hehe...niepotrzebnie sie przejmowales :P
Gdzie numer konta?
Wypierdalaj:)
naćpał sie chyba, LSD wzial czy cos :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)