Los: moge Ci polecic pewna osobe, ktora sie Toba zaopietuje... teoretycznie zaopiekuje ;)
A w praktyce to bedziesz sobie smigal po mlynie ;)
Jak cos to pisz na gg ;)
-
-
Do wszystkich Pasiaków!
Edytuje.... Sorry Mody:)
Wiadomość zmieniona (10-03-05 11:29)
Los_KSC----najnormalniej w świecie wyjdź z domu i idź na mecz...później się będziesz martwił .
Maniex----gts- trzeba niszczyć na każdym kroku !!!
ciach
Wiadomość zmieniona (10-03-05 10:04)
Kid czy myslisz o tej samej osobie co ja?? hehe napomne Jej jootro moze sie zgodzi . Ma dar przekonywania zwłaszcza rodzicoow a z bratem tez chyba problemoow by nie miała :):)
Jej Jej cos moogłby opowiedziec :):)
marciinksc_ksc
Najgłupszy pomysł jaki słyszałem. Potem się będe martwił jak mnie z domu wyrzucą.
Moj pomysł jest dobry,Los popros rówieśników ,"GRZECZNYCH","PORZĄDNYCH " i "NORMALNYCH",żeby pogadali z bratem,powiedzieli mu,że na meczach jest fajna, rodzinna atmosfera,że jest bezpiecznie,że chądzą na mecze sami jeszcze mniejsze szczyle!!!!:P
Niech powiedzą,że sami nie mają kłopotów z wyjściem na mecz!!!!Jak pamiętam u mnie to zawsze wychodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edytuje Post bo głupi:)
Wiadomość zmieniona (10-03-05 11:29)
Blady - a co ja moge opowiedziec ;)
Gdy ta, i kilka innych osob weszlo do mnie do domu w pewnien dzien to mama odrazu sie zgodzila :). Sposob bardzo dobry, szczegolnie ze taty nie bylo :D
Takze tą osobe polecam wszystkim :D
Nie wiadomo, czy moj brat nie zaczął by rzucać nożami jakby tyle osob wpadlo:D
Ale ok nie rozmywamy już głównego wątku tematu...
Sam ma rzucać nożami , a Ciebie nie pooszcza na mecze bo Cracovia to "nozownicy" hehe
Los_KSC napisał(a):
> Nie wiadomo, czy moj brat nie zaczął by rzucać nożami jakby
> tyle osob wpadlo:D
Nie zdarzylby ;)
przed moim pierwszym meczem było tak:
-mamo, moge iść z koleżankami na mecz??
-no nie wiem czy to odpowiednie miejsce dla 15-latki... spytaj taty
-tato, moge iść z koleżankami na mecz??
-jasneeeee
I do dziś mój tatuś chwali sie rodzince, że nie opuszczam meczów. Mówi, że sam był kiedyś taki... tylko, ze on wychował sie w innym mieście... i serduszko oddał innej drużynie. Dla niego nie liczy sie, że to Cracovia, cieszy sie, że ja sie tym interesuje. Nie ma synka, wiec pociesza sie że jedna córeczka lubi piłkę. Jak odląda meczyk w tv to przynajmniej ma z kim o tym pogadać. A jak ogląda Cracovie, to dopiero są emocje jak wracam do domku:). Mojej mamie to sie średnio podoba... mówi: kiedyś za tą swoją Cracovie jeszcze dostaniesz i wylądujesz w szpitalu... ale ja jej mówie: wtedy będziemy sie marwić:]. Z tatusiem lajcik: tato, nie mam kasy na bilet. A on: masz i baw sie dobrze:). Moim zdaniem dla rodziców Dawida przekonujące by było (jak już wspomnieliście wyżej) stworzyć wizerunek meczów, nie jako bijatyki gdzie sie tylko bije obcych kibiców i miesza ich z błotem. Powienien to być wizerunek piknikowy. Więc chłopcy do dzieła, kto inny to zapewni jak nie Wy?
proste że wyjdz z domu i idz na mecz, martwił sie bedziesz później... Cracovia to super laska, mecz to impreza... myślisz o konsekwencjach na imprezie z dziewczyną? ;)... hehehe
Wole poczekać i chodzić na mecze niż wyrwać się na jeden i nie iść już długo.
ej Los
wojna wojna wojna ! CRA-CO-VIA ! :)
.
Tak wam sie latwo mowi, wyjdz z domu na mecz bedziesz sie martwil pozniej :/
A potem są tego powazne konsekwencje jak sie wroci do domu...
No Loss wiem jak jest z tobą ale dziwisz się że tak jest????Mam ci przypomnieć wjazd na kazimierzowskie jak spotkałeś mamę....uuuu gruba faza wtedy była....
Kura to już było jak NIE MOGŁEM CHODZIĆ NA MECZE więc nie widze związku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)