Może temat skserowany, ale chciałbym poznać pasiasty punkt widzenia, bo nie wiem czy Wiślacy piszą prawde do końca.
A więc opisujcie wszystko co wiecie o krakowskich osiedlach ze strony kibicowskiej.
-
-
HISTORIA KRAKOWSKICH OSIEDLI
eh ten temat juz byl
Wiadomość zmieniona (06-03-05 21:03)
no co ty=|
Ale się przedłużył trochę i długo ładuje, a poza tym raczej tam robili zestawienie: osiedle-klub przeważający.
Mi chodzi o historie osiedli, jakieś ciekawostki itp.
=]
"...ale to już było...";-)
"...i nie wróci więcej"??
Ha pokazałem wam że magia istnieje i wróciło. Jeśli nie chcecie to nie czytajcie tego tematu=\
Szyba czy w sygnaturce masz jakas rotacje roznych obrazkow czy mi sie wydaje? :)
Kolejny dowód na istnienie magii?? =|
Mam nadzieje że ten obrazek ostanie się, został wybrany metodą prób i błędów przez 1-osobową komisje expertów
Właściwości obrazka:
Szerokość: 576px
Wysokość: 33px
Rozmiar: 3.86 KB (3949 bajtów)
PS. skullboy noł problem =]
Wiadomość zmieniona (06-03-05 21:15)
thanx Szyba - ;)
Masz promocje internetu na święta że zakładasz takie bezsensowne tematy?
=|
A ty masz ciasne majtki czy lubisz się czepiać??!!??
Zakładasz jakies beznadziejne tematy o dupie marynie...Chciales sie pochwalic ze masz smieszne wlepki na komputerze? trzeba bylo je wkleic w temacie "śmiesznosci temat ogolny" czy cos takiego,a nie zakladac nowy temat.Nastepnym razem pomysl.
A skoro lubie sie tak czepiac to zauwaz ze nasze barwy to BIAŁO - CZERWONE,czyli nasze flagi itp zaczynaja sie od bialego.Twoja sygnaturka zaczyna sie czerwonym,jestes z widzewa?
Sugerujesz że komisja zajebała=\
W sumie zajebałem z tematem o śmiesznych vlepkach ale też pisze w temacie FAJNE!!
Dajcie spokoj nie kloccie sie nie ma sensu :))))))))))))))
a więc jak w Temacie Złoty Wiek kiedyś prawie 100 % Wisła obecnie więcej Pasów głownie młodych po starszy się nie przeżucili lub ich piłka nie interesuje.
-Widok tak jakos do 2002 głownie Wisła obecnie 50 na 50
-Olsza 2 kiedyś w latach pasista potem nawrót na Wisłe
Szyba działasz mi na nerwy ...........
R...R... i Lipton popieram w 100% temat już był wałkowany w ...uj, prawie dochodził tylko do kłutni...aaah te promocje ;-)
No z promaocji to ja mam:
całoroczną niewidoczną
Jakoś mam wrażenie SZYBA, że nie jesteś zbyt cieplo przyjmowany na Forum. I to chyba nie tylko przezemnie :D
To zmienie nicka=]
Żart. Przynajmniej wiem że jestem sobą=)))
A poza tym to temat FOTO ZABAWA tez był i jakoś się nikt niedopierdala=\
Wiadomość zmieniona (07-03-05 11:10)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)