To najlepiej toples w stringach:)
-
-
ChEeRlEaDeRki=)
KSC-RUDAWA- sorry ale to chyba nie mnie widziałeś=/
wybacz, ale ten temat założyłam nie z własnego widzi mi się, ale na prośbę pewnych cheerleaderek...Podejrzewam, że czasem robię więcej niż Ty...ale to są tylko moje skromne myśli...pozdro
P.S. Ja już się nie udzielam w tym temacie, ponieważ już usłyszałam, to co chciałam(a może i nie chciałam a i tak usłyszałam=/).
Wiadomość zmieniona (25-03-05 22:43)
15 dni później
Witam 8) Co do tematu cheerleaderek to mi ten pomysł nie pasi za bardzo :P Nie podobają mi się dziewczyny skaczące z pomponikami :) No chyba, że ja z Dzidzią się zgłosimy ;) :D:D Pozdro ze Szczawnicy dla wszystkich Pasiaków :) Dzidzia i Blady K S C łapcie po piwku ;)
[url]http://www.kki.pl/cracovia/forum/read.php?f=4&i=34059&t=34059[/url] to raz, dwa do prywatnych pogaduszek macie GG i czaty
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)