Mam pytanie odnośnie cheerleaderek...no właśnie--->czemu ich nie mamy na Cracovii??:>Nie wiem dlaczego, ale jeszcze chyba nikt nie zapodał takim pomysłem;)Może warto by było o tym pomyśleć??Tu wpisujcie swoje za i przeciw:P
P.S Oczywiście były by to dziewczyny nie w wieku 15 czy 16 lat...;)
-
-
ChEeRlEaDeRki=)
Heh
"...Nie wiem dlaczego, ale jeszcze chyba nikt nie zapodał takim pomysłem;).."
Chyba przegapilas caly temat wlasnie na HP ktory zalozyl Swistak.
Byly dziewczyny moze na dwoch meczach (napewno na jednym) i to by bylo na tyle.
Generlanie malo kto byl zainteresowany tym pomyslem. Nie jest to nam do niczego potrzebne.
A tutaj ten temat
[url]http://www.kki.pl/cracovia/forum/read.php?f=4&i=38129&t=34059#reply_38129[/url]
Wiadomość zmieniona (03-03-05 22:14)
ooo....hmm..moze ślepa jestem ale to pominę...Sorry Robinq, ale napisałeś to tak, jakyś był conamniej moim wrogiem..=/tu nie chodzi o mnie....ale ok...podłamałam sie Twoim wpisem=/
Nie to bylo moim celem. Poprostu sprawa tancerek utkwila mi w pamieci i zdziwilem sie ze o tym nie slyszalas.
Poza tym mozemy dalej walkowac ten temat jak ktos ma ochote
Wiadomość zmieniona (03-03-05 22:17)
Nie słyszałam, bo nigdy mnie to nie interesowało....
hehe przewaznie Cheerliderki nie interesuja innych dziewczyn, chyba ze same chca nimi zostac ;)
Cheerliderki sa dla facetow ;)
Hmmm.... o ile pamietam to na Stali Rzeszow kiedys tam w III lidze podzczas niezbyt ładnej pogody pare dziewczyn cos tam wywijało pomponami w przerwie hehe
Szczerze???? nie podoba mi sie to!!! takie Hamerykanskie
ALE.......
Jak cos to moge zostac trenerem :):) asystentoow dobiore sam:):)
a mnie się to podoba=)no, ale.....
Cheerleaderki to dobre na koszykówke,a nie na mecze piłkarskie...Takie jest moje zdanie.Byly raz,nie przyjely sie, trudno.
Po co szukac dodatkowych wydatkow?
PO CO PRZEJMOWAĆ JAKIEŚ WIEŚNIACKIE AMERYSKIE ZWYCZAJE?? NIE MAMY LEPSZYCH POMYSŁOW?? POZDRO
no nie wiem, nie wiem...
w Poznanniu fajnie to wygladalo...!!
niewiem czemu ale wydaje mi sie ze ktos na siłe sie chce lansowac..> bez urazy dziewczyno bo kilka razy Cie widziałęm ale wiecej działąnia mniej gadanie i tak we wszystkich aspektach kibicowskiej kobiecej działalnosci...:PP
a tak pozatym to jestm przeciw czirlilaską!;pppp
Heh... tylko"przyjaciele" Ro Mana wypowiadają się w tym temacie ?
Cheerleaderki TAK, po stokroć TAK ;-)
Wdzięk, urok ,sexapil... to jest to ,co może być najprzyjemniejsze w czasie przerwy ;-)
Oddaje swój głos, na Cheerleaderki, na stadionie Cracovii.
Dokladnie Gasior. Po co kserowac od amerykanow ??
Badzmy oryginalni zamiast cheerliderek .... striptizerki !!
może od razu kurtyzanki ? ;)
striptizerki?? najlepiej od razu zrobmy burdel ze stadionu ;) :P:P:P:P:P
Chearleaderki rzeczywiscie strasznie Amerykanskie
wlasnie po co nam to na Cracovii dla mnei to zalatuje festynem albo jakims amerykanskim piknikowym meczem
Cześć:) mam ładną dupe :) moge zatańczyć na meczu?
na wisle tak, oni tam lubia chlopcow z ladna dupa.
W celu orginalności naszych striptizerek (co by nie byly takie amerykanskie) proponuje skrocenie im spodniczek i danie bluzeczek ktore pokazuja caly brzuszek ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)