właśnie. po raz pierwszy w tym sezonie oglądałem PASY w 100% takie jakie chcę oglądać - grające zarówno pięknie jak również mądrze. Panie trenerze gratuluję - szkoda, że konstruktywną krytykę przyją Pan tak póżno. Lepiej jednak ... wiadomo. Drużyna zagrała właściwie bezbłędnie. System w końcu zadziałał - zagraliśmy ofensywnie, presingiem i mądrze w obronie. Co najważniejsze jednak EFEKTYWNIE. Brawo, ale bez eufori.
Bohaterowie - wiadomo:
NR. 1 -ZESPÓŁ
NR. 2 - Szczota i Maki
NR. 3 - Profesor Kazek
-
-
opinie po meczu
NR. 4 - Doping Picnic Fanów ;-)
Mecz po prostu wspaniały. Każdy kto był, napewno na długo go zapamięta. Tak grającą Cracovię, chce oglądać jak najczęściej. Dobry wybieg Stawowego z wpuszczeniem Any przy 2:0 - dla Craxy, może się chłopak już niedługo odblokuje. Gratulacje moja Cracovio!!!
oczywiście Dementor.
Jeszcze na pewno na specjalne wyróżnienie zasługuje Arek Baran - cudowna czarna robota, ale i konstrukcja całkiem przyzwoicie. Oj, żeby telko nie łapał takich głupich kartek.
POPROSTU ZAJEBISCIE
W KAZDYM ELEMENCIE PRZEWYRZSZALISMY ZAGLEBIE
WPELNI ZASLUZONE ZWYCIESTWO
TYLKO PASY
Jest KOzacko!!!!!!!! teraz jazda z Kszo-kami!!!!!!!!!
oj macie rację, że bez euforii ale było po prostu rewelacyjnie. sercie rośnie, chyba nadchodzą nasze czasy. po prostu wszystko było idealnie, gra, taktyka, walka, doping ( pierwszy i DRUGI młyn) naprawdę jest coraz lepiej, nawet sami intonowaliście ( uroki telefonizacji ;))a kumpel z Polonii powiedział, że racowisko było pierwszorzędne. ach, już widzę jutrzejszą okładkę tempa: małe zestawienie: WISŁA 1:4, Cracovia 3:0!!!!!!!!!!!, " za ból, za krew, za lata łez, CRACOVII NADSZEDŁ CZAS!!!!!!!!!, ale jestem szczęśliwy!!!!!!!!brak słów, kończę.
POZDROWIENIA DLA PASIAKÓW
Panowie ale ana to narazie mogłby zagrac w rezerwach...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)