Razem z 4 ziomkami z Rudawy i okolic wybieramy się wspomóc ziomków z Polonii!!!! termin sprzyja bo to niedziela godzina 15 mamy wolny czas taka rozgrzewka przed runda bedzie wsam raz!!! ;)
kombinujemy auto na 5 osób wiec ewntualnie 1 miejsce wolne ale czuje ze to nie wypali dlatego kminimy ine sposoby aby dojechać do Stolicy! piwko sie już chłodzi jak zawsze:)
Myslę ze warto by było sie zorganizowac ! moze bedzie nas wiecej od gTSu??
wkazdym razie nas 4 jedzie i kombinujemy jak!
pozdrawiam
rzucajcie ewentaulnie propozycje!
-
-
Wspomagamy Polonie ! już w tą niedziele!!!
oczywiscie bez dokłądnych godzin i sposobów na ogolnym!!!
ja tez jade z ... tylko wczesniej do Poznania na PP Lech -Amica i z tamtad do Wawy :) wiec moze sie spotkamy :) pozdrawiam
hmm.. a Lech gra w sobote?? w sumie niezły pomysł aczkolwiek niewiem czy nie pojedzimy w sobote jakos wieczorkiem aby na balange sie załapac!;) jakbede wiedzial cos konkretnego o aucie to dam znac ewentualni chetni na mejla piszcie ale konkrety bede znał jutro (co do auta) jak sie go nie załątwi to jedymy inaczej!
lech gra w piatek o 20:) i z tamtad jedziemy juz do wawy na Polonie:-)
:( kurde w piatek jest praca jeszcze i nie wyrobie sie napewno:(
szkoda bo byłby zgodowy łikend;D
ale12 marca jest mecz arka-widzew i tez jade ale nie wiem czy ktos z Cracovii jedzie?? bo samemu to tak głupio:(
z tym ze mecz Polonii z psami jest 6marca czyli juz w ta niedziele..wiec nie koliduje to meczowi w Łodzi..gdzie nie jade niestety bo praca:(
eh szkoda:( ale moze sie spotkamy na stadionie poloni bo wiem ze jeszcze kilka osób ma jechac:)
no to pewnie tak:))) my bedziemy w koszulkach pasiastych to nasz rozpoznasz chyba ze wczesniej ziomale dokonaja wymiany:P
Mecz Polonii został przełożony na 16 marca:-(
a ja bede w szaliku ale bede sie pytac znajomych z poloni gdzie reszta Cracovii:P
własnie:(( 16 marca sroda cholera:(((((
jak bysmy jednak jechali to dam znac
pozdr
zaczynmay runde od porzadnego wspomagania zgód ! Bez obijania oni sa zawsze z nami ! Mamy cała Polske do zjechania przy tylu zgodach !
ja nie pojade chyba 16 marca na polonie bo to jest Środa:( kurwa mać;(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)