Co myslicie na temat hip-hopowców .. nawijającym o swojej dumie np
Peja-Lech Poznań
i jak to jest z nimi kto za kim.. Fenomen nagrał Arka Gdynia....
Wypowiadajcie sie co do tego jaki raper jest za jakim klubem z tych znanych raperów:]
-
-
Hip-Hopowcy
Wiem ze KARAMBA jest za PASAMI.TEDE Mowil cos o Legi.
Wiadomo,że zipy są za Ległą, TeWu za gks Katowice,PCPark nie wiem do końca,ale na teledysku do klatki pokazywali fragmenty z opraw Ległej.
Mezo za Lechem chyba bo kiedys mial koncert w koszulce, Molesta raczej z Arką, Duże P za Polonią
Wiadomość zmieniona (27-02-05 08:55)
Mercedresu za Cracovia
DSS co do PC Park to nie wiem ale jak wnioskujesz na filmie Klatka to rownie dobze moga byc za Cracovia bo tez byl w tym filmie urywek z Pasow.
co do Fenomena to chyba ten kawałek ktoś inny nagrał o Arce ale moge sie mylić...
Fenomen chyba za Legła a ze nagrali kawałek do "To my rugbysci" to nie wiem tak poporstu!
Hemp Gru raczej tez Legła bo na klipach jak sa jakies wrzuty to jest (L)
Firma to tez pasy
Fenomen o Arce ?
Chyba Analogia ;)
Feno maja w jednym kawalku cos o Legii.
"... a mnie jaraja na meczu Legii race..."
Wiadomość zmieniona (27-02-05 09:51)
kawalek "Arka Gdynia" nagrala Analogia a nie Fenomen, bo Fenomen jest za legia. kawalek z kawalka z plyty "Efekt"- "a mnie jaraja na meczu legii race...". Tylko teledysk do kawalka "Szansa" z "To my, rugbysci" jest o rugbystach Arki ale w samym kawalku ani slowem o tym nie wspominaja
Jey Jey Molesta na pewno nie trzyma z Arką a z Legią, jeździli na wyjazdy z TB niedługo po powstaniu tej grupy a jeden z nich należał do chuliganów Legii (Kacza)
Chlopaki z Fenomena spiewali kiedys: "Moje osiedle na ktorym mieszkam - Yelonky - znam je od dziecka..."
mieli tez takie bluzy...
A Legia ma flage "YelonkY"...
Wiec wszystko jasne...
kkk ja mówie o teledysku a nie o filmie:D
Fenomen - Legia
Molesta - Legia
Karamba - Cracovia
Peja - Lech Poznań
Intoksynator - Cracovia
Firma - Cracovia
Dla mnie moda na hip hop to to samo co 10-15 lat temu moda na disco polo.
Dla kumatych polecam piosenkę zespołu Feniks -Biały Murzyn(piosenka o hip-hopowcach) :):)
Ja pierdole "Dla Kumatych" skończcie już z tym jesteście jak małe dzieci:|
a ja dla kumatych polecam piosenke Kukiza tez o Hip Hopie itd.
Bo my jesteśmy wszyscy w ogole nie kumaci tylko głupie hipy Joł Joł CHWDP Joł Nienawidzicie mnie bo jestem Murzynem:|
Capone napisał(a):
> Jey Jey Molesta na pewno nie trzyma z Arką a z Legią, jeździli
> na wyjazdy z TB niedługo po powstaniu tej grupy a jeden z nich
> należał do chuliganów Legii (Kacza)
>
Kaczy nie Kacza ;)
ja słyszałem że AdamAkustyk jest za Pasami :)
EPT ciekawe skąd to wiesz:o ;-)
Adam Akustyk rapuje;o;o kurde to nie mam żadnej jego płyty...:( ;-)
A co do Molesty...fragment z "P.K.U"
"Przemyśl dzieciaku ile jest jeszcze w życiu rzeczy
Na [b]Łazienkowskiej[/b] meczy
Okazji zarobienia bez podejrzeń cienia
Ile palenia "
Autor: Los_KSC (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-02-05 11:39
Ja p*******e "Dla Kumatych" skończcie już z tym jesteście jak małe dzieci:|
a ja dla kumatych polecam piosenke Kukiza tez o Hip Hopie itd.
Bo my jesteśmy wszyscy w ogole nie kumaci tylko głupie hipy Joł Joł CHWDP Joł Nienawidzicie mnie bo jestem Murzynem:|
Slawny text naszego forum "DLA KUMATYCH " hehehehhe ;) :P
DNL_KKS słyszałeś może kawałek "28.09.97" i sprawdz czy podana forma jego ksywki jest zła i czy jak sie nie jest pewnym warto poprawiać takie rzeczy, chyba nie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)