[img]http://www.is.net.pl/~shady/images/IMG_6691.jpg[/img]
[img]http://www.is.net.pl/~shady/images/IMG_6692.jpg[/img]
Wiadomość zmieniona (05-03-05 13:34)
-
-
Kubki TARNOVII TARNOW
Spoko :) Myslalem ze bedzie gorzej
fajne
ladne i tylko po dychu
Jak coś chlopaki to do mnie:)
sorry ze w tym temacie ale potrzebuje informacji iel bedzie kosztowalo wyprodukowanie 10 wzorow vlepek po 1000 szt czyli 10 000 szt.takiej jakosci jak macie WY???prosze o info na mojego maila :rtsmisiek@op.pl
z gory dzieki
rtsmisiek@op.pl ?? RTS?:)
co sie Los czepiesz:)Widzew byl moim pierwszym klubem i mam do niego wielki sentyment!masz moze gg?
Mam:) Żeby go zdobyć musisz sie napocić:)
Pierwsza cyfra to ilość bramek strzelonych przez Szczakowianke na meczu Szczakowianka - Cracovia w II lidze na koniec rundy.
Druga cyfra to różnica bramek z GKS Katowice na ostatnim meczu
Trzecia cyfra to ilość punktów w III lidze w grupie II w tym sezonie Mieszka Gniezna:D
Czwarta cyfra to ilość strzelonych bramek przez Cracovię na meczu Cracovia - Aluminium Konin w Październiku 03.
Piąta cyfra to suma bramek obydwóch drużyn na mecze Cracovia - Polonia w minionej rundzie.
Szósta cyfra to ilość strzelonych bramek przez Chelsea na ostatnim meczu z Barceloną:)
I ostatnia, siódma cyfra to ilość strzelonych bramek przez Cracovię na meczu Cracovia - KSZO we wrześniu 2003
dzieki Los a nie mozna tak latwoej napisac calej cyfry???przyjedziesz na derby to piwo dostaniesz ode mnie:)
Ej no chłopaki mam pytanie,jak mogłbym kupic kubek ?
Bywam na Głowackiego często u tesciow wiec prosze o jakis namiar.Chce zrobic prezent zonce bo ona tarnovie ma we krwii kolanie(zdupczyła grajac w 2 lidze w siatkowke)Aha Lato to ten z Jasełka co od Was chłopaki wyszli na dworzec autobusowy w Tarnowie jak jechalismy ze Swistakiem na Pilzno.Dziekowa przy okazji za piwsko.
misiekWien odbierz maila:)
odebralem dzieki
pozdro Pasy!!
4 dni później
informuje ze kubki i szale Tarnovii Tarnow beda do nabycia podczas meczu z Leczna u kibicow Tovii lub w sklepiku na stadionie.
pozdrawiam
informuje ze zarowno kubki jak i szaliki Tarnovii oraz juz wkrotce nowa edycja vlepek Tovii jest do kupienia w "Bronxie"kolo stadionu!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)