witam
informuje wszystkich tu obecnych ze poczatkiem marca ukaza sie w obiegu kubki Tarnovii Tarnow.cena jednego kubka wynosi 10zl wiec nie jest ona cena wygorowana.calkowity zysk ze sprzedazy kubkow przeznaczony zostanie na cele kibicowskie.chetnych do zakupu takich kubkow prosze o kontakt na maial :rtsmisiek@op.pl lub Toviomaniak@interia.pl
-
-
Kubki TARNOVII TARNOW
a fotka ? :)
fotka wkrótce, ponieważ kubki są w trakcie "tworzenia":)
pozdro
TARNOVIA&CRACOVIA
Garncarze pracują na pełnej kurwie :)
ja mysle ze lepsze by były kufle do piwa . Chetnych by napewno nie zabrakło wtedy
Widze że w Tarnowie nie liczycie na wysoką sprzedaż :] No bo jak inaczej tłumaczyć szukanie kupców wśród pasów na produkt którego jeszcze nie ma :D
Skad mozesz o tym wiedziec piesku skoro nie jestes z Tarnowa. Po 2 jest to nasz zgoda to chyba normalnie ze chca z nami sie podzielic tymi gadzetami i nam sprzedac iles tam sztuk
Skąd moge wiedzieć bo mam wiele znajomków z Tarnowa i wiem jak tam jest, kto widział ostatnie derby ten nawet nie musi mieć znajomków to raz dwa to nie zgoda tylko fan-club raczej i trudno sprzedawać coś czego jeszcze nie ma :) Szczególnie że jak już coś to się w takich sytuacjach "zgodzie" daje coś lub wymienia się a nie sprzedaje. Stąd moje dywagacje :)
******* czlowieku do swoich "znajomków z Tarnowa" nie zawracaj nam tu ****:) Jesteś zazdrosny, ze będziemy mieli kubki, czy leczysz poprostu w ten sposob swoje kompleksy?
Umieram z zazdrości o te kubki rozgryzłeś mnie :D I mam zajebiste kompleksy w stosunku do Tarnovii rozgryzłeś mnie podwójnie no to może ja już się zamkne bo chyba nadepnołem na odcisk... :> Zapewniam że niechcąco :) I nie wkurwiaj się tak poprostu tłumacze twojemu koledze bo nie mógł czegoś zrozumieć a ty się odrazu unosisz :]
Dzieki za info,ale dajcie fotki jak juz bedzie gotowe bo teraz to wtopa heh,ja chetnie zakaupie
a piesek chcesz to sobie zakup taki napewno bardzo fajny,wkoncu vlepki wam wycofali ze sklepiku to moze sobie kubek kupisz hehe :)
po pierwsze Tarnovia jest zgoda Pasow a nie FC!!!po drugie to jak napisal Toviomaniak to zamowienie nakubki poszlo dopiero wczoraj to nie ma na razie zdjecia ale jak tylko je juz dostaniemy to zaraz bedzie na forum do zobaczenia
teraz kilka slow do pana siekierki po pierwsze to mam pytanie czy te znajomki z Tarnowa nie nosza przypadkiem bialo-niebieskich barw bo tylko oni pier***a takie glupoty po drugie to chce cie zapewnic ze cale zamowienie zeszloby w Tarnowie ale jak juz tu ludzie pisali Cracovia jest nasza zgoda i checmy sie z Wami podzielic naszymi gadzetami czego nie uwazam w zadnym wypadku za szukanie "rynku zbytu" dla naszych kubkow po trzecie to temu panu juz podziekujemy i jedna prosba do niego niech sie nie wtraca w nasza zgode z Cracovia!
No ja mysle ze MisiekWien wszytko wytlumaczyl dobrze , to teraz nic jak tylko czekac na kubki . pozdro Tovia
misiekWien napisał(a):
> po pierwsze Tarnovia jest zgoda Pasow a nie FC!!!
Zwał jak zwał :]
> teraz kilka slow do pana siekierki po pierwsze to mam pytanie
> czy te znajomki z Tarnowa nie nosza przypadkiem
> bialo-niebieskich barw bo tylko oni pier***a takie glupoty
Owszem noszą Biało-niebieskie barwy i nie sądze żeby pierdolili co pokazały ostatnie derby Tarnowa :)
> i checmy sie z Wami podzielic naszymi gadzetami czego nie
> uwazam w zadnym wypadku za szukanie "rynku zbytu" dla naszych
> kubkow
Podzielić to rozumiem chwali się, rozumiem że nie odpłatnie :D wtedy to rzeczywiście nie było by szukanie rynków zbytu :]
> po trzecie to temu panu juz podziekujemy i jedna prosba do niego niech
> sie nie wtraca w nasza zgode z Cracovia!
Zawsze do usług :)
Wiadomość zmieniona (25-02-05 13:30)
do pana siekierki:
Tarnovii nie ma w Tarnowie unia rzadzi jestescie wspaniali cudowni i najlepsi my mamy kryzys i nigdy nie wyjdzeimy z niego bijecie nas na kazdym rogu ulicy i kazdy sie boi chodzic w barwych Tarnovii po miescie!!
P.S
zyjcie dalej w nieswiadomosci!
Aż tak źle... szczerze myślałem ze z wami lepiej ;)
Dobra koniec tej dziecinady :) Już się nie bede wcinał w wasze intersy :> z Cracovią :)
spier...aj do budy na reymonta
Dajcie foto
jak wyjad z pieca to bedzie foto.z pewnych zrodel wiem ze maja byc poczatkiem przyszlego tygodnia!wiec odrobine cierpliwosci
4 dni później
zdjecia kubków można oglądnąć pod tym adresem:
www.is.net.pl/~shady/images/IMG_6691.jpg
www.is.net.pl/~shady/images/IMG_6692.jpg
Pozdro Pasy!
TARNVIA&CRACOVIA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)