AZORY 100% CRACOVIA :))
-
-
Ludzie z Qr2n0wa ! !
Proponuje,aby przestać gadać o Bojkach,przyszedł jakiś młody zajawiony starszymi "kolegami" z ulicy i nagle wybuchła dyskusja.Pomówmy o naszych pasiastych osiedlach,a nie:D
Witam ... Może Ja Coś Dopisze ... Taka Jest Moja Wersja Na Temat Kurdwanowa ..... Bojki , Rejony Toto-Mixa , Wysłouchów - Bloki Nieopodal Balona ... Bez Wątpienia Są To Tereny Opanowane Przez Wisłę ... Ale Szacunek Dla Tych ( Pasiaków ) Którzy Pomimo Iż Mieszkają W Tych Rejonach W Ciężkich Warunkach Jakie Sprawia Im Otoczenie .. Nie Dali Się Przerzucić I Są Z Nami .. Następnie Sprawa Witosa .. Tu Bez Wątpienia Mimo Napisów Którymi Jak Wyżej Wspomniano Nie Należy Się W Żadnym Stopniu Sugerować Przewaga Dominacja Gdyż Ulica Ta W Całości Opanowana Jest Przez Cracovie .. Oczywiście Są Pojedyncze Jednostki Ale Nie Można Podjąć Jakiegokolwiek Tematu Kto Posiada Tu Przewage ... Zresztą Witosa Od Dawna Znane Jest Jako Główna Pasiasta Część Osiedla ... Kolejnym Odcinkiem Kurdwanowa Zajętym Przez Cracovie Są Tereny Obecnej Szkoły Podst.149 - Połączonej Jednocześnie z Gim.28 ... Tu Raczej Kibiców Wisły Się Nie Spotyka ... Następnie Popatrzmy Na Ul. Stojałowskiego ... Wedługo Mnie Teren Ten Jest Całkowicie Podzielony ... Nie Wypowiem Się Tu Dokładniej Bo Nie Przebywam W Tej Części Osiedla Jak I Specjalnie Się Nią Nie Interesuje ( Kto Wie Więcej Niech Dopisze ) ... Jest Jeszcze Ul. Halszki ( dawna sprzed kilku lat bodajże Niećki ... ) Przyznać Trzeba Że Przewywają Tam Głównie Kibice Wisły .. Ale Że Nie Działają Aktywnie Na Osiedlu , A Także Nie Są Obcy Kibicom Cracovii nikt Nie Pluje Się O Ich Przynależność Klubową .. Zostały Jeszcze 2 .. Możnaby Powiedzieć Połączone Ze Sobą Ulice A Mianowicie Turniejowa I Kordiana - Znam Osobiście Kilku Wiślaków Z Tego Rejonu Ale Bardziej Wydaje Im Się Przy Starszych Kolegach Z Np. Bojek Iż Znaczą Coś W Rozrachunku Siły Osiedlowej Niż Przekładają To Na Obraz Rzeczywisty . Pasiaków Z Tego Rejonu Osobiście Nie Znam Lub Nie Przypominam Sobie ... To Tyle Z Mojej Strony .. Podkreśle Poraz Kolejny Iż Napisy Na Blokach Mogą Kłamać ... Pozdrawia Młoda Krew Kurdwanowa ...
Wiadomość zmieniona (05-03-05 09:43)
Brono Obecne Tereny 149 pozdrawiają Witosa a na turniejowej wydaje mi się że mieszka jeden z forumowiczów albo mi się tlyko wydaje....:> a Brono zpaomniałeś o nowej czesci osiedla.... od strony solvayu ale tam chyba jeszcze zbytnio ruchu kibicowskiego nie ma a jeśli juz sie spotka to Pasiaków z terenów szkoły 149;-)
brono ma racje!!!!
Zawsze i wszedzie CRACOVIA nieopodal balona bedzie:):):):)takie ciezkie warunki to znowu nie sa hehehehe .
Mozna przezyc na tym osiedlu :) Calkowicie zgadzam sie z Bronem bo ma racje co so tych terenow.
Pozdrowienia dla okloic 149 i Witosa street :)))))))
warunki są ciężkie żeby nie powiedzieć extremalne,ale da się przetrwać odznaczając się niezwykłm hartem ducha i żelazną osobowością:)
A tak na poważnie to niejest źle,zesztą wbrew pozorom wcale nie są to tereny zupełnie pozbawione pasiaków;)
Problem polega na tym,że można tutaj dość łatwo złapać kose w plecy...od swoich,ale tego tematu nie trzeba poruszać.Kto orientuje sie troche w sytuacji na Kurdwanowie wie o co chodzi
kose w plecy od swoich??:> co TY piszesz na to wygląda że musisz być albo przeżutkiem albo osobą raczej która się nie pucuje za kim jest:> wtedy przypadkiem możesz dostac;]a tak jak moge dostać kose od chłopaków ktorych dobrze znam??:>
Wiadomość zmieniona (05-03-05 17:43)
Trzymajmy sie razem Cracovia Qrdwanow
przeżutkiem nie jestem,nie kryje się też z tym,że jestem za Cracovią,chociaż nie woże sie w barwach itp,chyba nie musze tłumaczyć dlaczego.A co do kosy w plecy to sprawa jest prosta.Jestem na nią tak samo narażony jak każdy inny mieszkaniec tej części naszego specyficznego osiedla,więc gdyby przyszło co do czego( a w okresie wiosenno-letnim tego typu zdażenia mają dużą częstotliwość),to nie sądze,żeby ktokolwiek sie mnie o cokolwiek pytał:)W takich sytuacjach muszę liczyc na własne nogi,któe nie ukrywam w lecie 2004 pare razy mnie uratowały:)
MgrJurgen ale jeśli nasi gdzieś wieżdzają czy coś to mnie nie muszą się pytac:> poprostu wiedzą że Pasiak;-) a nogi jak nogi pomogły pare razy ale to w lecie 2003 gdy pod moim blokiem nadziałem sie pare razy na 30-40 Sharków z siekierami
KsC_Qr2n0w-moje znajomośc jeśli chodzi o pasiaków na tym osiedlu są ograniczone(szczególnie tych,którzy w ten sposób się bawią),a to dlatego,że jak już pisałem mieszkam w nie tej części osiedla.
Zakładając nawet,że ktoś tam mnie kojarzy,to nie sądze,żeby podczas wjazdu,w późnych godzinach wieczornych miało to jakieś znaczenie,bo raczej nikt nie przyglądałby się specjalnie potencjalnej ofierze:)W razie czego moge sie legitymować,ale niewiem czy dostałbym taką możliwość:)
Wiadomość zmieniona (05-03-05 22:41)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)