Twoje niedoczekanie. Jakbys wiedzial jak tu wyglada sytuacja to zmienilbys zdanie momentalnie...
-
-
Ludzie z Qr2n0wa ! !
Brono powód do dumy może nie ... nie ma tu czym się chwalić ale we czterech na gołe ręce wbiec na bojki i walczyć z duza wieksza grupa aż do czasu gdy przewaga liczebna przeciwnika była 10-15 razy wieksza to teraz nie do pomyslenia.....;-)
banana powiedział: Twoje niedoczekanie. Jakbys wiedzial jak tu wyglada sytuacja to zmienilbys zdanie momentalnie...
Tak się składa że mieszkam na bieżanowie! I szukam ludzi którzy by chcieli się złożyć na flege w/p!
Lemka , sorówa kibolu, chcesz ładnie wyjść z przeciwnikami , wiekszego Lamera tu niewidziałem jak ty, to są Fraajeżży i z pierwszym lepszym koksiem by wiechał już by ich niebyło :) co niezmienia zdania że
JESTEM NAJWIĘKSZYM HULIGANEM W HISTORII KURDWANOWA !!!!
Twoj podpis nie wskazuje na to... A jesli to prawda to zacznij sie ogladac za plecy
To są frajerzy...Kozaki tylko w grupie...mieszkam już tu 6 lat...
ZiCk88 na serio myslisz , że ktoś ci sypnie kasą na taką ch... flagę ??
Syn dziewicy pieprzysz farmazony cytuje:"to są Fraajeżży i z pierwszym lepszym koksiem by wiechał już by ich niebyło :)"Piszesz na tym forum byle pisać. Z pierwszym lepszy ohohoh chojrak sie znalzł .Cracovia sie wstydzi
za takich fanów jak ty.Chyba że mi udowodnisz że jesteś taki hool's
i pujdziesz na bojki i zajebiesz wszyskich tych co coś tam znaczą !!!
-=KsC_Qr2nOw=- napisał(a):
> Brono powód do dumy może nie ... nie ma tu czym się chwalić ale
> we czterech na gołe ręce wbiec na bojki i walczyć z duza
> wieksza grupa aż do czasu gdy przewaga liczebna przeciwnika
> była 10-15 razy wieksza to teraz nie do pomyslenia.....;-)
>
hehehe czyli walczyć do czasu jak będzie 4 na 40-60 :D Spoko ;) Mówiłem że ci się troi w oczach ;)
Taaa frajerzy i kozaki, a osiedle mialo sie przerzucic juz bardzo bardzo dawno temu i jakos efektow nie widac?
Kurcze nigdy bym nie pomyslal ze temat o moim osiedlu bedzie mial takie branie :D
Tu jest naprawde ciekawie,kto nie wierzy to zapraszam!!!!!!
Oj napinacze napinacze :P:P:P:P
to wychodzi na to że ja dopiero jestem kozakiem:) Dzień w dzień stawiam czoła niebezpieczeństwu,chodze sobie po ul.Bojki często sam jak palec.Zero strachu itd...:)
Poza tym to wcale niejest tak,że przyjdzie na Bojki ktoś nieznajomy i odrazu wyjdzie z nożem w plecach...bez barw może tu chodzić każdy.
Następna bzdura to jest gadanie jakiejś 14 latki zy 15 latka,że wozi sie po Bojkach w barwach pasów.Nieda sie,sam też nie praktykuje:|... tak fajnie to tutaj niestety niejest
SMBS spytaj sie o tej akcji pana S ;-)i nie dwoi mi sie ani nie troi;-) nie mówie ze sie biłem z 10 naraz;] ale gdy przeciwników z bloków wybiegło tyle trzeba było się poprostu zmyć;-)a walka była mniej wiecej 4 na 9
Wiadomość zmieniona (27-02-05 21:38)
MgrJurgen :
Wiem ze nie jest tak ze jak wchodzisz w tamte rejony i jestes nieznany to odrazu ci kose ktos sprzeda.Ale calkiem inna spiewka jest jezeli mniej wiecej kojarza cie kim jestes i za kim :) Zreszta na oberwanie kosa czy poprostu dostania manta nie ma reguly,moze zdazyc sie to na Qr2nowie i mozesz dostac nawet na rynku :)
Cracovia Qr2nOw NoWy
LSD-nie powiedziałbym,że sytuacj może się zmienić,a na pewno nie prędko-hahaha-co prawda nie powiem,że nie ma u nas wisły,ale nie jest to ktoś kto może namieszać(w moim odczuciu)-hahahaha-chyba,że ktoś uwarza Gromady za ulice na WOLI-hahaha
Pozdrowienia dla wariatów z Bojek !!!!!!!!!!!!!!!!!
ZiCk88 i jak sprzydał sie namiar co dałem??:/
temat do zamkniecia bo poznije trzeba bedzie zorganizowac Dzien dobroci dla zwierzat
Uprzejmię informuję iż wywalone zostały posty z bluzgami i napinkami... jeżeli temat nadal rozwinie się w kierunku wzajemnych bluzgów i napinek to zostanie zamknięty.
cytuje LaMera :
"Syn dziewicy pieprzysz farmazony cytuje:"to są Fraajeżży i z pierwszym lepszym koksiem by wiechał już by ich niebyło :)"Piszesz na tym forum byle pisać. Z pierwszym lepszy ohohoh chojrak sie znalzł .Cracovia sie wstydzi
za takich fanów jak ty.Chyba że mi udowodnisz że jesteś taki hool's
i pujdziesz na bojki i za***iesz wszyskich tych co coś tam znaczą "
Stul Py...k bo chojraczyć to sobie możesz ty ..ile woogule masz lat 15 ?? kto tam coś znaczy ?? tych kozoków na palcach jednej ręki policze....bo tylko oni wszytsko nakręcają... hehe a pozatym niejestem takim frajerem zeby pisać co ja to nierobiłem ...bo póżniej tacy jak ty głupoty wypisują ..albo wiem ....przepraszam jesteś hooliganem jakich mało ...wjedż na bojki prosimy ..niebędziemy sie wstydzić idż i pokaż kto ty jesteś ...bo ja myśle że jestes .... (epitet) niebęde z tobą rozmawiał bo twój (moim mniemaniem ) świat kończy sie na klawiaturze :]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)