Tak właśnie tworzą się wasze bajki.
Koleś widział na woli 12 latka w szalu Lecha i opowiada na necie i zapewne nie tylko,że widział jak na Bojki 12 latki latają w szalach, a my to tolerujemy.
O tej pannie nie bd już wspominał.
-
-
Ludzie z Qr2n0wa ! !
ej czlowieku powiedzialem ze mi sie popierdolilo o co ci chodzi
Wiadomość zmieniona (26-02-05 11:18)
Twój obrazek w podpisie mówi wszystko za siebie..
co tu jest do gadania??:> qrdwanów pół na pół a bojki wiślackie koniec kropka;]
Prawda... niestety...
LSD bynajmniej ten obrazek nieoznacza tego co myslisz
Ale panowie, wszyscy na Qn sie mnie boją ...więc najwiekszym postrachem jestem Ja , i nie zaprzeczać , każdy wie że jestem huuliganem :DDD:))))
Syn dziewicy!!! ale mas zpoczucie humoru!:D przuynajmniej moj blok od zawsze był za pasami !! A o Qn to tak jak Mielec pisał niwe wzorujcie sie po napisach na blokch bo mozecie na tym żle wyjść!!!
Chciałbym cie widzieć jak sie lejesz z shrekiem albo abdulem lub innymi
skoro z cibie taki hool's to czemu QN jest pół na pół (wiem że to co pisałes to był żart, ale niepasuje on do tej dość poważnej dyskusji) Ja na idiote przed bojkami i innymi konkurentami z QN niechce wyjść na Idiote !!!
Pozdro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lamka!!!!!!!!!!!!!!!
Edytuj!!!!!!!!!!!
ksywy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;/;/;/
Wiadomość zmieniona (26-02-05 22:23)
To było do mnie?
Bo jeśli tak to nie wiem po co sie mam bic ze znajomymi.
LSD on pisał do Syna dziewicy...
Co dziewczyna ma wogóle do tej dyskusji ?
heh wiecie znam osóbki które nie wiedziały co to bojki i chodizły przez nie w szalu KSC ale te osoby nie wiedziały już wiele rzeczy co sie dzieje wokół;]
ale sam od 15 roku życia powyżej biedronki w mniej niż 8 osób nie chadzam:) no raz sie zdarzyło we 4 ale to był impuls:) a teraz? heh za dużo się wydarzyło aby w tamte rejony chodzić w celu nazwanym przez Kryminalną ,,Zamieszki"
I poprawnie.
!!! ... KsC Qr2nóW .... Zdarzało Się I To We 2 .... Żaden Powód Do Dumy ...
Mogę Jedno Dodać ... Gdy Opuści Cię Szczęście W Danej Chwili Można Stracić Nawet I Życie Na Tym Psycho Osiedlu ... !!! ... Pozdro Dla Młodych ... Z Qn
Ja się w rozmowe nie chce wtrącać...Ale...Ja tylko zapytałem czy nie ma na forum kogoś z kurdwanowa najlepiej z tamtej szkoły na Q. :P Pozdro!
Jebać Bojki!!!
My takich problemów nie mamy bo Vola jest i będzie Pasiasta,są tacy co mówią,że vola będzie wiślacka,a to ch*ja prawda.HAHAHAHAHA (nie wiem co to ma z Qrdwanowem wspólnego,ale tak mi sie napisało,może obgadamy tym sposobem wszystkie oski:P)
Tak jak Wisła była kiedyś potęgą na Kurdwanowie,a obecnie jest naciągane w sumie 50/50 tak kiedyś może się sytuacja zmienić na Woli,na korzyść Wisły.
Nic nie wiadomo..
[img]http://img118.exs.cx/img118/23/cracovia0nz.png[/img]
A ja myśle że bieżanów będzie za Pasami....!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)