bojki ty chyba sam niewiesz co piszesz ,jesli jestes z bojek to chyba dobrze wiesz ze jesli ktos cos dziala z pieskow to napewno nie z bojek tylko z wyslouchow ,no chyba ze tego nie wiesz ,a zreszta o bojkach niema co pisac bo to juz przeszlosc !!!!
-
-
Ludzie z Qr2n0wa ! !
^^Maniurqa^^ to moze ciebie czasami widuje na ławce jak sie schodzi na zajezdnie w koszulce i barwach CRACOVII ????:):):)
maniurka chyba tobie cos sie pomyliło,wez nie opowiadaj takich farmazonow bo Ci raczej nikt nie uwierzy,takie bajki wsadz sobie miedzy ksiązki.A odnosnie kto dziala to wiekszosc osób jest z bojki,głownie starsi,i misiek głowno wiesz a gadasz!MŁODE POKOLENIE WISŁA HOOLIGANS!
Poza tym reszta pasiaków tez nie czuje do tego osiedla żadnej spiny.HaHaHA przesmieszna jestes z tym tekstem,wez lepiej popytaj dziewczynko starszych i znaczacych cos na cracovii kolegów.
bojki ale jakim sposobem np. ja moge<ą> miec spine do własnego osiedla??:>;-)
Zakladam ze ta kumata dziewczynka chodząca jak sie jej podoba w barwach po bojki i wiślackiej części kurdwanowa miala na myśli bojki i okolice bo ciągle o tym mowa była.A co nie masz spiny do bojki?
bojki teraz to mnie rozpierdoliles tym tekstem naprawde "wiekszosc osob jest z bojek wiekszosc starych " Wymienn mi choc jedna osobe z bojek ktora probuje cos dzialac ze starych.???Bo chyba niemasz na mysli tych starych co sie staczaja na ławkach z winami!!!
Wiadomość zmieniona (23-02-05 17:54)
nie napisze Ci bo nie jestem upowazniony do tego i na bojki mam malo do powiedzenia pisze tylko z moich obserwacji.A jestem młody bo moj rocznik to 90 i dla mnie duzo osób jest starszych odemnie.
no to co sie gnoju mały udzielasz
Wiec mi nastepnym razem nie wyskakuj z haslem ze gowno wiem ,bo z moich wiadomosci wynika tak jak wczesniej opisalem a mieszkam niedaleko bojek !!!!Jak Kurdwanow Nowy To Tylko CRACOVIA!!!
bojki teraz to zes jebna z tym wiekiem.To podrosnij jeszcze chlopcze i nabiez doswiadczenia a pozniej udzielaj sie w rozmowie
łoo w morde 15 lat jeszcze nie amsz to o czym my rozmawiamy??;-)a co do mojej spiny na bojki to juz wiedzą nieliczni;-)
Maniurqua, uwież mi że to jest akurat jedna z kilku ulic w tym mieście po których w biało czerwonych pasach nie pochodzisz.Chyba że...o 6 rano albo 1 w nocy.Sam bym chętnie czasem odpowiednio sie ubrał,ale wiem że to nienajlepszy pomysł :)
Ale ona jest twarda i kozak:)
no niezle tu sie dzieje
No jajca na tym Kurdwanowie :)
Jakie Znowu Jajca ... Coś Ci Się Nie Pomyliło ... ??? Że Niby Co Bawi Cię To Osiedle ... ???
Hehehe Los miazga:]pzdro:]
Ejjj sory ale bojki sa niedaleko mojej ośki..pszepraszam jak gdzies sie wybieram to co,mam sciągnąć szalik?? Niee w życiu.
Misiek.ksc.QN nie raczej nie ja:)
Nie,ja nie kozacze...po prostu mówie jak jest.Nie chodzi o to że specjalnie zakładam barwy i ide na bojki...Jak przechodze tamtety to barw nie ściagam,bo i po co?? Z tym że zawsze jak byłam w barwach to z jakimis typami;p Może to dlatego:>:) A o 6.00 rano to ja spie;-)
A jak mnie kiedyś zajebią to świeczke zapalicie i po sprawie...
Wiadomość zmieniona (24-02-05 15:55)
^^Maniurqa^^ napisał(a):
> Hmm klase..może
> jeszcze adres i numer tela
Nie wystarczy literka klasy chyba się nie boisz :D skoro łazisz w barwach po Bojki :) I co to jest kurwa Ośka :o chyba już stary jestem... A tak młodo wyglądam :]
Misiek... jeżeli mieszkasz blisko "Bojki" to albo nie na Kurdwanowie Nowym (Kurdwanów Stary, Piaski Wielkie) i to QN jest nie na miejscu albo blisko w twoim mniemaniu ma inne znaczenie niż w moim :] No jest jeszcze jedno wyjście że jesteś szczurkiem i sie nie wozisz z tym za kim jestes :)
Inne pasiaki prosze się nie śmiać z naszego osiedla bo jest ono specyficzne na skale naszego miasta i nie widze w tym nic śmiesznego...
Aha i jeszcze jedno ksc_Qr2nów to że ty widzisz co innego niż ja to ja zdziwiony nie jestem :] to już choroba waszego wyznania że wam się przeważnie dwoi a nawet czasem troi w oczach :> byłbym zmartwiony gdybyś mi przyznał racje :D
Siekiera_motyka_bimber_szklanka "Nie wystarczy literka klasy chyba się nie boisz :D skoro łazisz w barwach po Bojki :)" a co ty masz cykora by zagadac do Pasiaczki na Priv (jestem stanowcza kobieta)
a co do bujania..to jak juz mowilam nie kozacze tym:/ Ja nie chodze"na bojki"(brzyyyyydze sie tym osiedlem tak jak i Gromady) tylko przez bojki:]
hmmm Oska??oj to ty mało kumaty jestes;-) Słownik mowy współczesnej polecam;-)
Pozdro;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)