Witam wszystkich fanatyków. Od kilku lat jeżdżę po Polsce i filmuję zachowanie kibiców
ultras – hooligans. Zgromadziłem już ok. 250 super hitów ze spotkań podwyższonego ryzyka. Kibice w życiu sportowym odgrywają bardzo wielka rolę, bo czy ktoś z nas widziałby zmagania np. na piłkarskich boiskach, bez nas fanatyków? Niestety w oczach mas mediów kibice oceniani są ogólnie jako wandale i bandyci. Od kilku lat staramy się przedstawiać pozytywny obraz polskiego kibica, że to nie tylko chuligani, ale także wspaniale bawiący się młodzi ludzie. Wszystkie wojaże kręcone są amatorską kamerą, a głównie ujęcia filmowane są przeważnie sprzed sektorów, co daje super efekty... Nasze filmy można oglądać na video , CD-divix i DVD. Zainteresowanych kibiców zapraszam na moją stronę, gdzie dowiecie się czegoś więcej. Pozdrawiam wszystkich, niezależnie od barw.
www.amatorfans.prv.pl
msmagacz@go2.pl
-
-
Filmy o KIBICACH
zgłoś się na milicje pewnie chętnie zobaczą.
denerwują mnie takie posty :-/. Idź ze swoimi filikami na alegro albo na bazar.
A ja bym sobie chętnie obejrzał filmiki,tyle ze za darmo :-)
No właśnie za darmo...ale to nie jest za darmo więc lepiej na Allegro.
A czepiaja sie że ważniejsze rzeczy zaśmiecaja forum;/
Ale jestescie zjebani !!
Oczywiscie ze HOOLIGANS cz. III niedlugo znajdzie sie u mnie :)))
Dzieki Pawel ze przypomniales o was, Pozdro.
Jest temat Kupie/Sprzedam/Zamienie
wszedzie widzicie problem przeciesz to koles z czestochowy ktory od lat jezdzi i kameruje najlepsze mecze ktore wiele osob chce obejrzec a pozniej swoja prace wycenia,normalka a Wy mu jedziecie od milicji,puknijcie sie
bandyto on jest z Jaworu,a tak poza tym to masz racje.
pewnie masz racje,ale chodzilo mi o przeslanie ;)
DOLNOŚLĄZAK zakupił u niego nasz mecz z Zagłębiem w drugiej lidze.
Nagranie ponoć ok. Głownie pod kątem kibicowskim choć nie bez uwzględnienia sytuacji na boisku.
Nie żebym robił gościowi reklamkę (tym bardziej że typ podobno z Zagłębia)
Lecz wiele lat to robi i nie sądzę żeby życie sobie za profity z tego ułożył.
Poprostu to jego pasja tak jak naszą są PASY.
Jak oglądnę ,(a bedzie to wkrótce ) to potwierdzę swe słowa lub szybko odwołam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)