Gdzie można znaleść tabele ligowe i wyniki Cracovii z lat 80-tych i 90-tych?
Na stronie www.90minut.pl mają tylko I ligę.
-
-
Archiwum wyników
Bracie po zmianach administracyjnych, został ci tylko Piotruś z Woli Duchackiej Wschód-tylko problem kup sobie z 20 kaset, On jest twardszy od Sztyrlica-wszystko w mózgu pamieta!!!!!
Jeśli masz na myśli tego samego Piotrusia co ja, to ostatnio go na Pasach nie widuję. :-(
- Proszę Pana! Z Wisłoką garamy, prawda? Z Wisłoką?
- Wynik 1:1. Proszę Pana 1:1 jest? Remis, prawda?
Tego Piotrusia masz na myśli? Co z nim?
Pluton:
Jak kilka lat temu gromadziłem niektóre wyniki korzystałem z czytelni na Rajskiej , tam mozesz sobie poczytać oryginalne numery Tempa również te z lat wczesnych osiemdziesiątych:-)
uszanowanko tomecki, M. nadal się nie wybiera?
Pamietam jedno pytanie Piotrusia: Ale 4:0 to do zera wygrywamy prosze pana?
Szanowanko MWAG:
M.P. ?
To forum jest kopalnią różnych rzeczy i oczywiście wyniki też można znaleść. Przypomniałem sobie, że był kiedyś taki temat i poszukałem. Oto adres tematu gdzie są wyniki od sezonu 1983/84. Autorem jest oczywiście nieoceniony doktor.
http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?f=1&i=22772&t=22733
tomecki - M.B.
MWAG: nie wiem o kogo chodzi? :-)
ostatnia szansa (może Ty to nie Ty...) na Blękitnych (jeśli Ty to Ty) siedzieliśmy w trójkę: Ty, ja i M. B. (z kielbaską)
Niestety to nie ja, na błekitnych prawie cały mecz stałem:-)
pozdrawiam
pozdrawiam, sorry za zawracanie @!#$...w takim razie Cracovii kibicuje jeszcze co najmniej jeden tomecki
:-)
http://www.mogiel.net/
To strona Pawła Mogielnickiego, znajdziecie tam wszystkie sezony I i II ligi a także III ligę od 1953 roku
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)