a dam 3setny post:)
Mnie do tej pory za 100tys wypuszczali ale dzis w niedzile cos nie chca, pozatym juz kompletnie mi sie w to niehce grac
-
-
www.thecrimes.com
ja też leże , i podobnie jak u Metodego już mi sie ta gra znudziła i czy nie orientuje sie ktoś czy między kolejnymi seriami są wprowadzane jakieś zmiany?
Koniec gry...
i koniec tej edycji... Wie ktos kiedy startuje nastepna??
Właśnie mnie też ciekawi kiedy zaczyna się następna edycja??!!
Jak ktos jest zajawiony i uzywa explorera to nie pozostaje mu siasc jeden dzien nad gra otworzyc dwa okienka i nabic w jeden deszczowy lub mrozny dzien 2tysiace respektu co jest szybka metoda:)
powodzenia w nastepnej edycji ja juz do niej nie podchodze... byla frajda ale stala sie monotonna
Ja tak samo.Juz raczej nie bede gral.
owszem gra po pewnym czasie się nudzi!!!
ruszyla nastepna edycja
ja juz nie gram, znudzilo mi sie :)
Kto zalozyl gang - Cracovia ??
no wlasnie, a ja jednak gram spowrotem :P
zapraszam do "Cracovia Dog Hunters"
ja tez jednak gram od nowa :P
Wiadomość zmieniona (06-03-05 18:07)
a co z tym gangiem?
Wiadomość zmieniona (06-03-05 18:47)
ej Cracovia Dog Hunters to klub (pub) czy gang? :P
gang :)
cos sie zalogowac nie moge :/
no serwer jest zjebany strona od wczoraj nie działa!!!
no dziala juz, ale pokombinowali ze dosc szybko wywala jak sie jest zalogowany 2 razy :/
5 dni później
Gra ktoś w to jeszcze?? Denerwuje mnie ta edycja bo co chwilę są jakieś problemy z wejściem na strone ale gram. Utworzył ktoś gang CRACOVII?? Kto ma nick Hycel?? Był u mnie w klubie i wiem że jest za Pasami :)
ja gram :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)