Soprano dlaczego mnie wywaliłes z gangu??
-
-
www.thecrimes.com
nikogo z gangu nie wywalalem
To dlaczego ja uz nie jestem w gangu bo nie moge juz akcjii z gangu miec!!Ok ale nie wie ktos kiedy bedzie nastepna seria??
Kretynie! Spieprzyłeś to!
Straciłeś $21862
Twoja charyzma zmalała o 0.6
Twoja siła zmalała o 0.61
Twoja tolerancja zmalała o 0.62
Zostałeś aresztowany!
Data wypuszczenia: Dzień 179 01:49
udawalo sie 4 razy,za piątym mnie złapali... :-\ (jubiler)
a jednak gram jeszcze w tej edycji... wyszedłem za 150 000 łapówki :) co jest ze skokami gangu-dlaczego nikt się nie dołączył??
zatwierdzilem
widzę że nikt nie zatwierdza skoku. dlaczego? jeżeli uważacie że macie za mało respektu i się boicie to możemy obrobić coś innego-słabszego. odwołać ten skok??
Soprano wezmiesz mnie do gangu ??
ProkocimNew
Gangster
Kasa:$2 202 677
Respekt: 369
Morale: Wysokie
I ta ostatnia bron ta najdrozsza to wezmiesz czy nie??:p
Wiadomość zmieniona (25-02-05 19:40)
no zaprosilem... ale cos slabe statsy masz..
Inteligencja
128
Siła
104
Charyzma
130
Wytrzymałość
104
Wiadomość zmieniona (25-02-05 19:41)
Ale hujstwo napadłem na harlejowców i wzieli mi 1 mln $ i jeszcze mi o 100 respekt spadł:(:(:((:(:( i do konca gry mam siedziec!!:(
ja tez za harlejowców siedze :/
Prokocim:
heh w tej grze jest cos takiego jak bank.. :) tam sie takie bajerki z pieniążkami robi.. sproboj mowie Ci...
P.S. daj wladzom tak z 200 000 to Cie wypuszcza... Sebo Ty tez jak masz tyle kasy..
Wiadomość zmieniona (25-02-05 19:53)
a tak poza tym to kurwa dlaczego nikt z gangu nie akceptuje skoków? a konkretnie Sebo i Intrygant.. :/ juz chyba 3 razy tylko ja i mch akceptujemy skoki i gowno z tego wychodzi :/
Soprano:
Autor: SeBo*NH (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 25-02-05 19:51
[b]ja[/b] tez za harlejowców [b]siedze[/b] :/
a tak wogole to nie mam juz 200 000 bo wydałem na poprzednią łapówke i nakupywałem dziwek i różnych fabryk :(
Wiadomość zmieniona (25-02-05 21:10)
A mi nie wiem czemu odejmuje respekt...
Napadam na jubilera,mam respektu 205,zamieniam sie w "gangster", po czym ide do klubu,ćpam,napadam znowu,respekt mi rosnie,znowu ide ćpać,wychodze w klubu i mam respekt 195:| dwa razy tak mialem.
Mam mean gun czy jak to sie tam nazywa,czyli najlepsza bron.
ja mialem 450 respa kupilem w chuj jakis anaboli itp i spadlo do 410 :/
A mi się już znudziło w to grać więc posprzedawałem wszystko i postawiłem 1 milion w kasynie,oczywiscie przegrałem, hehe!!!
posadzili mnie za harlejow ale dalem w lape szmatom i wyszedlem tylko kicha po urwalo mi 40 respa i 140 sily <--- nie wiem dlaczego az tyle
Soprano dodalem Cie do znajomych, jak robicie jakies skoki to bierz mnie do gangu (benoit0)
Zostało czasu: 3 dni, 03 godzin, 07 minut
chyba sie nie opłaca juz nic robić jak zostało 45 minut :P
SeBo*NH coś ci się pomyliło :) nie 45 minut. jedna godzina u nas to 4 godziny w THE CRIMS
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)